Annoncørbetalt indhold

Bliv den bedste til jobsøgning

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Jobsøgning kan være lidt af en jungle at finde rundt i. Rigtigt mange finder det at søge job uoverskueligt, da de måske har fået rigtigt mange afslag tidligere og det kan være svært at få en fod ind ad døren. Der er dog kun en ting at gøre i denne situation, og det er simpelthen bare at blive ved og ved med at forsøge. På et eller andet tidspunkt skal det nok lykkes og jo flere steder, og jo flere gange du søger jobs, jo større er sandsynligheden for at nogen hyrer dig. Det er vigtigt ikke at være for kræsen i sin jobsøgning nemlig. Dog er der helt basale ting, som du bare skal have styr på i din jobsøgning, hvis det skal lykkes dig. De ting kan du læse med om her.


Annonce

Styr på CV’et 

Det er alpha og omega at have et CV, når du er ude og søge jobs. Dette er nemlig overblikket over dine kvalifikationer, uddannelse og arbejdserfaringer, som er ekstremt vigtige for din fremtidige arbejdsgiver at have. På den måde kan de lettest bedømme, om du er kvalificeret nok til jobbet. Et CV kan laves meget hurtigt og nemt i en CV skabelon, som du let kan få adgang til på nettet, læs mere her. Særligt hvis du aldrig har skrevet et CV før, er dette en stor hjælp, så du ikke behøver at tænke på opsætningen selv. Det bidrager også til, at CV’et ser meget mere professionelt ud fra start.


Styr på ansøgningen 

Når det ikke længere bare er fritidsjob, der skal søges, hvor det mere er generelle små ansøgninger man laver, er det nu væsentligt at lave en fuldt motiveret ansøgning. Det betyder, at du skal forklare,1 hvorfor du gerne vil have netop dette job, og hvorfor du er den mest kvalificerede til det. Det kan være svært at sidde og rose sig selv til skyerne, særligt hvis man ikke har den store erfaring at bygge det op på i forvejen, men det er nødvendigt, at skrive alt det man har at byde på. Samtidig med at du selvfølgelig holder dig ydmyg, og viser, at du er villig til at lære fra dit nye arbejde.


Styr på jobsamtalen 

Hvis du er så heldig at blive udvalgt til jobsamtale, er det super vigtigt at du også har styr på hvordan du griber dette an. Det handler om at komme ind og være selvsikker, se din fremtidige arbejdsgiver i øjnene, give et fast håndtryk og have et åbent kropssprog. På den måde viser du, at du er selvsikker og har noget at byde på. Det vigtigste er, at du er dig selv til samtalen, så de kan se hvad dine værdier er og giver det 110 procent.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.