Annoncørbetalt indhold

Bliv klogere på kærligheden med parterapi

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Er du i et forhold, hvor du tænker, I måske har noget at arbejde med? Det har de fleste par på et eller andet punkt, og der er sikkert også nogle ting, du kan pege ud som noget, du gerne vil rette lidt op på. Til gengæld er det også vigtigt at værdsætte, når noget går rigtig godt, og når I tænker, I arbejder med nogle gode ting imellem jer. Det kan bare nogle gange være svært ordentligt at finde ud af, hvordan man skal tage hul på bylden og få snakket om de ting, der måske er svære at sætte ord på.

Ved at finde en parterapeut i København kan det være, I får nemmere ved at sætte ord på jeres følelser, ligesom I kan få værktøjer til at arbejde med dem. Hvis I ikke føler, alting kører på skinner i øjeblikket, kan I måske få nogle værktøjer at arbejde med, som kan gøre, at I får nemmere ved at håndtere de svære ting. Psykoterapeut Nina Reventlow har arbejdet med rigtig mange i samme situation som jer, så måske det kan være, I der kan finde noget at få hjælp til? Måske navnet siger jer noget? Nina Reventlow er i øjeblikket dommer i Gift ved første blik, så måske det er der, I har set hende.

Annonce

Hvordan kan I få hjælp?

Der er flere forskellige måder, man kan få hjælp på, ligesom der findes forskellige tilgange til, hvordan parterapi bedst fungerer. EFT eller emotionsfokuseret parterapi er en metode, der gennem de seneste år virkelig er blomstret op, og som tit er den tilgang, der bliver taget til jeres udfordringer. Her vil I lære, hvordan I kan lade konflikter ændre sig til i stedet at have trygge og gode stunder sammen.

Der er rigtig mange forskellige årsager til, at man kan have brug for parterapi. Måske I ofte oplever, at der opstår små uenigheder mellem jer, der leder til skænderier? Det er aldrig sjovt at skændes, men hvis diskussioner udvikler sig ofte, er det måske på tide at italesætte det og forsøge at gøre noget ved det.

Det kan også handle om, at I, i nogle tilfælde, er på forskellige ståsteder. Måske en af jer har noget med i bagagen fra barndommen eller fra tidligere forhold, der har indflydelse på jeres forhold i dag? Det kan være svært at stå i for begge parter, så derfor kan det være noget, der skal arbejdes godt igennem.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.