Annoncørbetalt indhold

Bliv udfordret i et escape room

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du og mangler en god og spændende aktivitet? Måske der skal holdes fødselsdag eller polterabend? Eller måske du blot ønsker at lave en sjov aktivitet med dine venner eller din familie? Uanset hvad du skal bruge dette til, er der mange forskellige rum og historier at vælge imellem, hvorfor der er noget for enhver smag.


Annonce

Hvad er det?

Et escape room er en aktivitet, hvor man sættes ind i et rum og skal løse en række udfordringer på tid. Det er forskelligt fra spil til spil, hvor mange deltagere man kan være, hvilket betyder, at man naturligvis skal være opmærksom på dette, inden man booker sit besøg. Escape room i København tilbyder hele seks forskellige rum og udfordringer. På hjemmesiden kan du blandt andet se priser, sværhedsgrad med mere, når man skal booke ét ud af de seks udfordringer.


Forskellige udfordringer

Alle kan spille de forskellige udfordringer. Det kan imidlertid være en fordel at tjekke hjemmesiden ud for at se sværhedsgraden, samt læse lidt om de forskellige escape rooms. Hvert rum har nemlig hver deres tema, hvorfor du måske finder nogle rum mere interessante end andre. Hvis gruppen elsker et godt mysterium, er der eksempelvis et rum, hvor I skal lege detektiver. Det kan også være, at I er historisk interesserede, hvilket betyder, at der ligeså er et rum, hvor man skal undslippe vikingetiden. Hvis uhygge er noget for jer, er der ligeledes et rum, hvor det uhyggelige og spændingsfyldte er i højsædet. I alle rum har I 60 minutter til at løse samtlige gåder – og træde ud af spillet.


Kan bookes til forskellige events

Et escape room kan bookes til alle mulige former for events. Det kan være, at du leder efter en sjov aktivitet til en fødselsdag? Eller måske et sjovt mysterium til en polterabend? Det kan bookes til enhver anledning, og er også en god aktivitet til at bryde isen, hvis alle deltagere måske ikke kender hinanden. På denne måde er der meget at snakke om, da der hele tiden er nye gåder og mysterier, man skal forholde sig til. I de fleste rum kan man være mellem 4 og 8 deltagere – men der er også et enkelt rum, hvor der kan være helt op til 14 personer. Hvis man har et større arrangement, hvor man ønsker, at folk skal komme hinanden ved, ville dette rum således være oplagt. Hvis dette lyder som noget for dig, kan du tjekke hjemmesiden ud.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.