Annonce
Vesterbro

Blomsterfrø fik hurtigt ben at gå på

VesterbroLIV delte blomsterfrø ud på Enghave Plads, hvor der også var kridt til børnene, så de kunne farvelægge pladsen. Her er det Dora på 4 år sammen med sin mor Stine og lillesøster Rose på 7 måneder samt veninden Nora på 4 år, der tegner prinsesser på pladsen. Foto: René Mølskov
VesterbroLIV delte fredag eftermiddag blomsterfrø ud til forbipasserende for at sætte fokus på et mere vildt og grønt Vesterbro.

Til stor fornøjelse for et par øldrikkende venner på den røde bænk nærmest BEAT væltede reklameflaget for VesterbroLIV endnu en gang. Til gengæld brændte solen varme og rødlig kulør i kinder og på armene, mens de mange blomsterfrø hurtigt blev hentet af de mange, der havde læst om arrangementet her i avisen eller i VesterbroLIVs facebookgruppe 'Giv os naturen tilbage Vesterbro'.

Her vil VesterbroLIV de næste år i samarbejde med Frank Erichsen, der er kendt som Bonderøven, eller Frank & Kastanjegården, de kommende år forsøge at gøre Vesterbro til en langt grønnere bydel - med meget mere vild natur.

Det næste arrangement, hvor også Frank Erichsen deltager, bliver snart præsenteret i facebookgruppen.

Annonce
Der blev tegnet i timesvis på Enghave Plads, mens der blev snakket masser af biodiversitet og udvekslet erfaringer og ideer omkring det grønne Vesterbro. Foto: René Mølskov

Men fredag stod i de nemme løsningers tegn, og i samarbejde med TagTomat blev der delt massevis af blomsterfrø ud til de mange vesterbroere, der kiggede forbi.

De kiggede forbi fra Skomagerkareen, hvor de også lørdag delte frø ud til beboerne i, og hvor de - som beskrevet i avisen - længe har arbejdet med den vilde natur i baggården.

Mens de fleste kom forbi for at hente frø og snakke grøn natur på Vesterbro, var der også nogle, der gjorde stop for at udsmykke pladsen. Foto: René Mølskov

Også fra Westend, var der besøg. For selv om den hyggelige gade mellem Vesterbrogade og Otto Krabbes Plads ikke har mange naturområder at bestemme over, så findes der mange andre måder at begrønne byen, så der kommer et rigere insektliv og mere grøn og vild natur.

Enghave Plads har heller aldrig været så smuk som sent fredag eftermiddag, da de mange børn og deres voksne var færdige med at pynte den med farverige tegninger.

Husk, at følge med i facebookgruppen 'Giv os naturen tilbage Vesterbro', hvor vi løbende opdaterer om nye arrangementer. Foto: René Mølskov

Blandt de mange kunstnere var Dora og Nora, begge 4 år, der havde deres mødre Stine og Nadia og lillesøsteren Rose på bare 7 måneder med. Prinsessetegninger blev hurtigt et tema, men også fantasidyr og andre kreativiteter blev sluppet løs, så de mange aftengæster på pladsen kunne nyde den farverige plads.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce