Annoncørbetalt indhold

Blomsterudbringning lige til døren i København med Bloomit

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Har du venner eller familie i København som fortjener en lille hilsen? Eller måske bor dine kære i den anden ende af byen? Det er ikke noget problem! Bestil din hilsen ved Bloomit og lad dem tage sig af leveringen for dig, så du kan slappe af og nyde dine kæres glæde. Du kan ønske udbringning af blomsterne samme dag som du bestiller med Bloomit, men du kan naturligvis også ønske levering lang tid frem. Overrask dem du holder af allerede i dag!


Annonce

Festlige buketter

Det er vigtigt at vælge en buket, der passer til den særlige person i dit liv. Måske er de mere til farverige tulipaner, lækre specialøl eller en smuk orkide, der kan pynte hos hende resten af året? Giv den bedste gave, der både passer til dem og deres hjem. Skal det være farverigt, enkelt eller klassisk? De fleste buketter vil passe ind i et enkelt og moderne hjem, men hvis du er i tvivl, fordi de har en unik stil, kan en smuk, stilren buket altid passe ind. Har du ikke det største budget? Så kan du altid vælge en af Bloomits “floristens valg”, hvor din lokale florist vil lave en skøn buket, der også passer til din pengepung.


 Gavekurve til enhver smag

Føles en klassisk buket ikke som det rigtige valg? Hvad så med en hyggelig gavekurv? De kommer i alverdens forskellige versioner, så du med sikkerhed kan finde den helt rigtige! Er de mest til lakrids, vin eller måske eksklusiv chokolade? Forkæl dem med alle deres yndlingslækkerier og vær sikker på, at du kommer til at sprede glæde hos dem. Du kan naturligvis også tilføje en skøn buket eller hyggelig plante til din flotte gavekurv for den ultimative overraskelse. Den kan pynte i deres hjem lang tid efter, at det sidste stykke chokolade er blevet spist. Det samme kan en flot flaske vin eller bobler, der vil bringe glæde ved de fleste vin-elskere! Bloomit har selvfølgelig også flere alkoholfri gavekurve, hvis det ikke lige er sagen.


Blomsterudbringning til hele landet

Når du bestiller en hilsen fra Bloomit, har du muligheden for at få levering til både privat- og erhvervsadresser i hele Danmark. Du kan derfor overraske dine kære med søde hilsener både på arbejdet og derhjemme. Din familie eller venner vil med sikkerhed glæde sig over alle de lækre ting, når et bud pludselig ringer på deres dør. Hvis du bestiller inden deadline, kan din ordre nå ud allerede i dag. Bloomit leverer med glæde din hilsen til hele Danmark med hjælp fra alle deres dygtige partnerflorister. Bestil din overraskelse allerede i dag, og vær med til at sprede forårsstemning over hele landet!

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.