Annonce
Byliv

Borgere på Frederiksberg: Salg af narko er et udbredt problem i byen

Blandt andet i Lindevangsparken har der gennem flere år været - og er der stadig - problemer med salg af narkotika. Københavns Politi oplyser, at de er opmærksomme på det. Foto: Bo Børresen
Det hører langt fra til sjældenhederne, at borgere er vidner til salg af narkotika på Frederiksberg. Politiet forsikrer, at bekæmpelse af narkosalg har høj prioritet.

Det foregår i svømmehalskvarteret, i området ved Domus Vista, på Finsensvej, i Lindevangsparken, på Solbjerg Parkkirkegård og på Betty Nansens Allé.

Det fortæller borgere til FrederiksbergLIV efter vores seneste artikel om emnet, hvor det fremgik, at unge mænd sælger narko foran McDonald's på Falkoner Allé.

Handel med narkotika finder sted på både Ydre og Indre Frederiksberg, og borgere, som FrederiksbergLIV har været i kontakt med, giver udtryk for, at Københavns Politi ikke prioriterer salg af narkotika.

Annonce

- Jeg har talt med politiet om problemet både i 2019 og i 2020, men de har ikke tænkt sig at gøre noget, skriver en borger til FrederiksbergLIV.

Alvorlig kriminalitet

Politikommissær Michael Krogslund-Nielsen, der er leder af nærpolitiet på Frederiksberg, oplyser, at handel med narkotika er højt prioriteret.

- Jeg er ked af, hvis nogle borgere har fået indtryk af, at vi ikke prioriterer salg af narkotika. Det er en alvorlig og utryghedsskabende form for kriminalitet, som vi har en løbende indsats mod, og i nærpolitiet følger vi det op, hvis vi får anmeldelser om, at der foregår handel med narkotika, siger politikommissæren.

Han uddyber, at Københavns Politi generelt har en stor indsats mod og løbende efterforskning af organiseret handel med narkotika, og at det også omfatter også den handel, der foregår på Frederiksberg.

Jeg er ked af, hvis nogle borgere har fået indtryk af, at vi ikke prioriterer salg af narkotika. Det er en alvorlig og utryghedsskabende form for kriminalitet, som vi har en løbende indsats mod.

Michael Krogslund-Nielsen, politikommissær og leder af nærpolitiet på Frederiksberg

- I nærpolitiet holder vi løbende øje og fører tilsyn med de steder, hvor vi har erfaring med, at der handles med stoffer, og får vi anmeldelser, følger vi op og undersøger det nærmere. Eksempelvis havde vi forleden en indsats, hvor vi i civil førte tilsyn på et sted, som vi havde fået anmeldelser om. Her blev en 18-årig ung mand fra Amager sigtet for besiddelse af hash, siger Michael Krogslund-Nielsen.

Han råder borgere til at ringe til politiets servicecenter på 1-1-4, hvis man ser, at der foregår handel med narkotika.

- Hvis man mere har en mistanke eller observerer mistænkelig adfærd i et område, kan man også kontakte Din Betjent på Frederiksberg på telefonnummer 51 68 57 91.


Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Det sker

Julen nærmer sig, og Nørrebro Bryghus inviterer: Skillemadinkadu ikke med?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Offentlige midler

Nye beskyldninger: Borgmester brugte kommunens medarbejdere til at reklamere for sit parti

Knæk cancer

11-årige Isabella: "Vi har Vanløses største valnøddetræ, så selvfølgelig er det valnødder der skal knækkes"

LOTTERI

Lynetteholm: Borgere bliver udtrukket via Danmarks Statistik

ny statue?

Kunster bag kontroversielt forslag om statue med nøgen, gravid ved kirke: Jeg føler, tiden er moden

Gik helt galt

17-årig satte cykel til salg: Kort tid efter bankede politiet på hans dør

Byens Bedste LIV

Michelin-restaurant gentager kæmpe succes: Langer særlige sandwiches ud gennem kældervinduet

København

Cecilie havde tømmermænd: Efterlyste redningsmand på Facebook

skattestigninger?

Næsten hver anden borger på Frederiksberg: Skatten skal holdes i ro

Miljø

Længe ventet grønt initiativ: Nu er der strøm på Oslobåden

PREMIERE

Tivoli Varietéen i Glassalen vender tilbage: Ingen forestillinger bliver ens

Trafik

SF vil lukke 100 gader for gennemkørende trafik

hjemløshed

Hjemløse skal i egen bolig i stedet for på herberger: Socialdemokratiet i København hilser dagens udspil fra regeringen om hjemløshed velkommen

112

Parkeringsfrustrationer når nye højder: Ødelægger flere biler på Helsingborggade

Annonce