Annoncørbetalt indhold

Brug din toastmaskine til lidt af hvert

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En toastmaskine kan naturligvis lave en klassisk parisertoast. Men nogle af dem kan også opvarme andet end toastbrød. På den måde bliver den til en mere fleksibel køkkenmaskine. Der er tale om en maskine, der er hurtigt varmet op til den ønskede temperatur, og det er med til at gøre den så populær.

Toastmaskinen kan nemt og hurtigt riste, varme og færdiggøre det, som du lægger ind i den. Med varme både fra oven og fra neden, er det opvarmede snart klart til servering. Det er derfor fint at supplere samlingen af køkkenmaskiner med en effektiv toastmaskine.

Annonce

En toastmaskine kan bruges i ethvert hjem

”Det er sådan med en toastmaskine,” forklarer Ida Anette Aas Bundgaard, der er medindehaver af Hvidevareshoppen.dk, ”at den i løbet af ganske få minutter kan blive varm nok til at få ristet en parisertoast færdig. Det er nok det, som de fleste forbinder en toastmaskine med. Men nogle af de mest populære modeller kan faktisk også tilberede andet end det.”

Hun peger på en af de større udgaver af toastmaskiner, mens hun fortsætter: ”For eksempel kan denne model lave en del forskelligt. Den har op til 16 forskellige udskiftelige plader, hvilket gør den i stand til at lave både forskellige retter og diverse bagværk. Tefal Snack Collection er en meget fleksibel multi-toaster/multijern, som er smart at have derhjemme eller på en café,” fortæller hun.

”Tefal Snack Collection kan i løbet af ingen tid lave en toast, og så kan den også lave sådan noget som småkager, vafler, panini, pizza og meget mere. Det er ret fantastisk, meget fleksibelt og tilmed miljøvenligt. Det er det, fordi sådan en maskine kun arbejder i få minutter ad gangen. Det gør den billig i energi,” forklarer hun videre.

Toastmaskiner er smarte og lynhurtige

Uanset om du blot har brug for at lave en eller to parisertoasts af og til, eller du kører med den helt store og mere avancerede model, så er en toastmaskine ret smart at have i husholdningen. Den kan producere den hurtige snack, der kan klare den lille sult, og så kan den lave tilbehør til et hovedmåltid.

Som Ida Anette Aas Bundgaard siger, så vil sådan en maskine være til stor gavn i enhver familie. En toastmaskine er nem at anvende, og det større barn kan hurtigt lære at bruge den.

Det eneste, som du skal overveje i forhold til en toastmaskine, er, om det skal være en standardudgave, eller om det skal være en minigrill eller en multi-opvarmer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.