Annoncørbetalt indhold

Byen er blevet bedre til vin

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

At atter kunne sidde med et godt glas vin ude i byen er en stor ting for mange af os. Mærke livet. Stemningen. Møde venner. Se på mennesker. Og heldigvis er der rigtigt mange vinbarer, restauranter og caféer, hvor man kan plante sig med smil på læben og hive fat i vinkortet. Samtidig er udvalget også vokset i bredden, så du finder virkelig mange spændende vine rundt omkring i byen … i stedet for at alle serverer det samme.

Flere vine på glas

Annonce

Før COVID var antallet af vinbarer og restauranter i vores hovedstad steget støt gennem 10 år. Med den trend er også fulgt bedre og bedre vine, man kan købe på glas i stedet for at skulle kaste sig ud i en hel flaske. Tidligere var der en tendens til, at man kun kunne få husets vin, hvis man bare ville nyde et enkelt glas. Og efter at have smagt dén, sad man med en mistanke om, at den hed husets vin, fordi stedet selv lavede den ude i baggården … uden brug af druer.

Gå på vinbar derhjemme

En af de helt store leverandører til de bedste københavnske restauranter, bistroer og vinbarer er FineWines.dk. Du finder især mange af deres amerikanske, franske, new zealandske og spanske genialiteter på vinkortene rundt omkring. Men der er intet til hinder for, at du anskaffer vine til dig selv direkte fra FineWines, som vinelskere i hobetal gjorde under COVID. Det er bare at hoppe ind på webshoppen og have en fest.

Alder klæder de fleste

Noget som vinbarer og restauranter alt for sjældent har på lager er vine med lidt alder. Det er meget ofte de nyere årgange, de har på kortet om det så er rød, hvid, rose osv. hvilket i nogle tilfælde er lidt en skam. For bevæger man sig op blandt de bedste vine, har de som regel godt af nogle år på hylden eller i det mindste en del timers luft, hvis de åbnes som unge. Det problem undgår du hos FineWines, hvor du finder en imponerende vifte af verdens bedste vine i drikkemoden stand, som det var tanken, den skulle drikkes – i hvert fald hvis man spørger de mennesker, som har lagt deres uforbeholdne kærlighed i vinen. Så und dig selv nogle rigtig gode flasker, der har ligget lige tilpas længe og har lidt år på bagen. Og gå så ud i byen bagefter og tage et glas mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.