Annoncørbetalt indhold

Citybyg: Man må aldrig renovere sjælen ud af ejendommen

Køkkenerne i de nye lejligheder på Alhambravej 13 og 15 er lavet af Designa, med sildebensgulve.
Centralt på Frederiksberg ligger to ejendomme på Alhambravej 13 og 15, som hver især bejler til den kræsne køber, hvis hjerte banker for den herskabelige stil med højt til loftet, stuk, sildebensparket og meget mere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Citybyg købte de to ejendomme for godt fem år siden, og efterfølgende er nummer 13 blevet revet ned og genopført med respekt for den oprindelige stil, mens nummer 15 er blevet totalrenoveret. I alt er der blevet lavet 13 lejligheder i de to bygninger, og ud af dem er ni allerede blevet solgt.

Robert Madsen, direktør i Citybyg, fortæller, at det altid er en sjov udfordring at renovere gamle herskabelige ejendomme, for mens der skal laves mange ændringer, må man aldrig renovere sjælen ud af huset.

Annonce

- For os som ejendomsudviklere handler det om at være tro mod ejendommens oprindelige udseende, hvilket betyder, at vi har bevaret alle de arkitektoniske detaljer, vi kunne. Det betyder blandt andet, at der i nogle af lejlighederne er 3,80 meter til loftet, og vi har selvfølgelig også gjort os den ulejlighed at få gjort de gamle døre med udskæringer fine igen.

Der er kun en kort spadseretur fra Alhambravej 13 og 15 til Frederiksberg Have.

Rummelige lejligheder

Lejlighederne i de to ejendomme er mellem 94 og 140 kvadratmeter, hvilket er noget mindre end de 850 kvadratmeter, som grossererfamilien, der boede i nummer 15 omkring år 1900, havde at boltre sig på, men stort nok til et par eller en lille familie, som gerne vil bo centralt og i lækre omgivelser.

I begge ejendomme er alle installationer nye, og så er der også blevet plads til en elevator. I forbindelse med nedrivning og genopbygningen af Alhambravej 13 besluttede Citybyg at bygge en parkeringskælder under huset, så der nu hører en parkeringsplads med til alle lejlighederne i både nummer 13 og 15.

Hvis man som lejer gerne vil ud at gå en tur i det blå, er det dog ikke nødvendigt at sætte sig bag rettet. En kort spadseretur væk ligger Frederiksberg Have, Frederiksberg Slot og Haveselskabets Have, hvor påfuglene gå frit rundt, og hvor roen fylder mere end byen. Som nabo til Frederiksberg Have finder man Zoologisk Have og Søndermarken.

Alle lejlighederne i nummer 15 er renoveret med den største nænsomhed og opmærksomhed mod at bevare fine detaljer som for eksempel udskæringerne i dørene.

Kælet for detaljerne

Men når man har været ude, skal der gerne være noget godt at komme hjem til, og det er der på Alhambravej 13 og 15. Det fortæller Robert Madsen.

- Der er virkelig kælet for detaljerne og gjort noget ud af materialevalget i byggeriet på Alhambravej. I lejlighederne er der højt til loftet, sildebensparket og køkkener fra Designa. El, varme, vand og ventilation er nyt, og alle lejligheder har enten en stor altan eller terrasse.

De første ni lejligheder blev solgt i løbet af et halvt år, og der er således kun fire tilbage. Citybyg holder åbent hus hver søndag fra klokken 14-16 og hver tirsdag fra klokken 15-17.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.