Annonce
Tilbudsfest

Corona og varemangel: Sådan bliver Black Friday på Vesterbro

Flere steder på Vesterbro er der tilbud i forbindelse med Black Friday 26. november. Foto: Julie Fristed Hansen

Coronasmitten er høj, og historier om varemangel i butikkerne har fyldt medierne den seneste tid. Men hvordan påvirker det den store tilbudsfest Black Friday på Vesterbro?

Hos det lokale storcenter Fisketorvet er meldingen, at hverken corona eller varemangel sætter en stopper for Black Friday. Det oplyser centerchef Morten Korsgaard til VesterbroLIV.

- Der vil være gode tilbud i mange af vores butikker hele weekenden samt nogle forskellige aktiviteter, som faktisk løber frem til jul, skriver han i en mail til VesterbroLIV og fortsætter:

Annonce

- Det er selvfølgelig særdeles vigtigt for os, at vores kunder kan handle trygt og sikkert på Fisketorvet. Vi har på dagen ekstra rengøringspersonale, der vil sørge for afspritning, håndsprit og generel høj hygiejne over alt. Der er også ekstra vagter, der skal tilsikre en tryg shoppingoplevelse og assistere vores kunder hele dagen. Vi har udvidet vores åbningstider fra 10-22, så man kan vælge at komme i ydertimerne, hvor der typisk er lidt færre kunder i centret. Derudover opfordrer vi både personale, butikker og kunder til generelt at tage hensyn og passe på hinanden. Han påpeger, at forventningen er, at der vil være flere mennesker i centeret på selve Black Friday end en normal fredag, mens lørdag og søndag forventes at være travl, men mere normal.

- Deltagelsen er ganske høj og på niveau med de foregående år. Så vi oplever fortsat, at både butikker og kunder har interesse i Black Friday, lyder det.

Bliver Black Friday og Black Weeekend på Fisketorvet påvirket af, at nogle butikker oplever, at det er svært at få varer hjem? I så fald hvilke?

- Ikke i et omfang, der kommer til at påvirke kundernes oplevelse. Der kan måske være produkter eller brands, som kan være begrænsede, men så er der helt sikkert et godt alternativ tilgængeligt, skriver centerchefen.

Også Black Friday på gaden

Da VesterbroLIV er på gaden for at undersøge, om butikkerne her holder Black Friday, er meldingen hos flere, at kunderne også her kan forvente tilbud og rabatter - enten hele ugen, på fredag eller i weekenden.

Nogle steder på Vesterbro melder dog, at de dropper Black Friday til fordel Green Friday, hvor fokus er på bæredygtighed. Det kan du læse mere om her.

Annonce
Kaos

Københavnere må lede i timevis: Hvorfor er der ikke parkeringspladser til alle med en p-licens?

KV21

Sådan stemte Vesterbro: Enhedslisten buldrer frem

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Mangel på sygeplejersker

Her er prisen for at stoppe sygeplejerske-flugten

byens bedste liv

Vidste du det? Kæmpe juletræ med lys og pynt hænges på hovedet

112

Dramatik på populært museum: 400 gæster evakueret efter mistanke om brand

Juletid

Juletræssalget på Halmtorvet sikrer jobs til byens udsatte: - Det er hyggeligt og gør hverdagen nemmere

Kommission vil have Forsvaret til at se på slettede sms'er

Krim

Stor aktion mod vandpibecaféer: Nu er den gal igen

BYLIV

Benproteser og sexlegetøj: Du drømmer ikke om, hvad folk glemmer i en taxa

DEBAT

Replik til debatindlæg om nyt bibliotek på Vesterbro: Hvad med dagligdagen på bibliotekerne?

børn & corona

Pyha! Nu kan børn få corona-vaccine hos egen læge

For abonnenter

Truer Omikron årets julerejser? - Lige nu er reaktionen lidt panikagtig

Opråb

Politiet kommer med kraftig advarsel: Benyt dem IKKE

Annonce