Annonce
Tilbudsfest

Corona og varemangel: Sådan bliver Black Friday på Vesterbro

Flere steder på Vesterbro er der tilbud i forbindelse med Black Friday 26. november. Foto: Julie Fristed Hansen

Coronasmitten er høj, og historier om varemangel i butikkerne har fyldt medierne den seneste tid. Men hvordan påvirker det den store tilbudsfest Black Friday på Vesterbro?

Hos det lokale storcenter Fisketorvet er meldingen, at hverken corona eller varemangel sætter en stopper for Black Friday. Det oplyser centerchef Morten Korsgaard til VesterbroLIV.

- Der vil være gode tilbud i mange af vores butikker hele weekenden samt nogle forskellige aktiviteter, som faktisk løber frem til jul, skriver han i en mail til VesterbroLIV og fortsætter:

Annonce

- Det er selvfølgelig særdeles vigtigt for os, at vores kunder kan handle trygt og sikkert på Fisketorvet. Vi har på dagen ekstra rengøringspersonale, der vil sørge for afspritning, håndsprit og generel høj hygiejne over alt. Der er også ekstra vagter, der skal tilsikre en tryg shoppingoplevelse og assistere vores kunder hele dagen. Vi har udvidet vores åbningstider fra 10-22, så man kan vælge at komme i ydertimerne, hvor der typisk er lidt færre kunder i centret. Derudover opfordrer vi både personale, butikker og kunder til generelt at tage hensyn og passe på hinanden. Han påpeger, at forventningen er, at der vil være flere mennesker i centeret på selve Black Friday end en normal fredag, mens lørdag og søndag forventes at være travl, men mere normal.

- Deltagelsen er ganske høj og på niveau med de foregående år. Så vi oplever fortsat, at både butikker og kunder har interesse i Black Friday, lyder det.

Bliver Black Friday og Black Weeekend på Fisketorvet påvirket af, at nogle butikker oplever, at det er svært at få varer hjem? I så fald hvilke?

- Ikke i et omfang, der kommer til at påvirke kundernes oplevelse. Der kan måske være produkter eller brands, som kan være begrænsede, men så er der helt sikkert et godt alternativ tilgængeligt, skriver centerchefen.

Også Black Friday på gaden

Da VesterbroLIV er på gaden for at undersøge, om butikkerne her holder Black Friday, er meldingen hos flere, at kunderne også her kan forvente tilbud og rabatter - enten hele ugen, på fredag eller i weekenden.

Nogle steder på Vesterbro melder dog, at de dropper Black Friday til fordel Green Friday, hvor fokus er på bæredygtighed. Det kan du læse mere om her.

Annonce
København

16-årig forbrændt efter ildspåsættelse af spritdispenser

Det sker

Forkæl dine smagsløg: Otilie´s inviterer indenfor

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Byliv

Store byggeprojekter på vej ved havnefronten: Den største nyhed skal findes på Fisketorvets parkeringstag

112

Ditte fik stjålet sin hund midt på gaden: Nu er mopsen Åse hjemme igen

efterlysning

Efterlyst kvinde fundet - politiet afblæser efterlysning

København

Kendt konditor skaber ny fastelavnsbolle: Smagen er top-hemmelig den første dag

Dall: Wammen fik sin aftale, Sofie Carsten sit arbejdsbud - og Ellemann og Pape fik vist sammenhold

COVID-19

Stort vaccinationscenter lukker: Der er ikke så stor efterspørgsel på tider

bøderegn

Overraskelse til cyklister ved tre af byens trafikale hovedpunkter: 150 bøder uddelt på en dag

Det sker

Hjemmelavet kage, gårdmælk og familiestemning: Otilie's inviterer på kaffe og kage

112

Så gik den ikke længere: Politiet snuppede 26 cyklister ved farlig passage

Den afgående formand: DF's nekrolog bliver gjort til skamme

112

Mand blev anholdt efter dødelig personpåkørsel på Carlsberg Station: Nu er der nyt fra politiet

Annonce