Annonce
Livsstil

Danmarks dyreste svinekød hitter hos kokkene: Glade grise giver glade kokke, giver glade gæster

På Fynshoved har Poul og Karla Lang Nielsen gjort en forretning ud af glade, langsomtvoksende, fritgående grise. De kalder kødet for Hindsholmgrisen, og det bliver blandt andet solgt i egen gårdbutik og til restauranter i København. Foto: Katrine Becher Damkjær
Hindsholmgrisen regnes for at være det dyreste svinekød, man kan købe i Danmark. Det er med god grund. Det regnes nemlig også for at være det bedste. Nogle af landets dygtigste kokke sværger til kødet fra det lille landbrug i Martofte nord for Kerteminde, hvor Carla Rosslyn Nielsen og Poul Lang Nielsen griber svineproduktion an på en anderledes måde.
Annonce
Indland

Børsen i København skal renoveres for millioner: Ødelægges langsomt indefra

Annonce

Ingen grund til panik: Priserne på brænde og træpiller rasler ned

Annonce
Annonce
Forsiden netop nu

P-piller var ved at slå Karen ihjel: Kvinder vælger i stigende grad andre former for prævention

Læge hives i retten for flere sexovergreb på patienter: - Jeg skulle bare sige det til 'Hr. Doktor', hvis det blev ubehageligt.

Kirkegård er blevet en turistattraktion: Gæsterne er ellevilde med den kreative juleudsmykning

Annonce