Annonce
Erhverv

Danmarks første Netto genåbner på Godthåbsvej

Billedet er fra åbning af Netto-butik på Kongelundsvejen. Foto: Ulrik M. Eriksen

Den første Netto-butik åbnede 1. april 1981 på Godthåbsvej 195. Nu er den ikoniske butik klar med et helt nyt butikskoncept: Ny indretning, nye farver og et særligt fokus på frugt og grønt og nemme måltider.

Butikken gennemgår en gennemgribende ombygning, og det bliver en anderledes Netto, som du vil møde, når den fra 25. november, går på indkøb i butikken.

Nettoen adskiller sig fra en typisk Netto, idet både indretning og look-and-feel har fået et gennemgribende løft. Derudover opleves butikken anderledes, da alt fra musik og varer til Netto-medarbejdernes tøj er opdateret.

Annonce

Fokus på kundernes efterspørgsel

– Vi har ganske enkelt revitaliseret hele vores butikskoncept, som har fået en gennemgribende makeover. Kernen i vores nye koncept vil stadig være det, som man som kunder kender: Nemlig gode varer til de bedste priser. Men med vores nye koncept vil vi i endnu højere grad gerne skabe butikker, som det er rart at være i for kunder og medarbejdere, fortæller Michael Løve, der er direktør i Netto.

Og kernen i butiksoplevelsen vil, ifølge Michael Løve, tage afsæt i Nettos danske og skandinaviske rødder.

Den første Netto-butik åbnede 1. april 1981 på Godthåbsvej 195 i Vanløse i København

Butikschef, Jesper Gjødvad

- Frugt- og grønt-afdelingen vil spille en mere bærende rolle, ligesom convenience-varer vil få sin egen sektion, så det er nemt for alle at finde de nemme måltider, fortæller direktøren.

En anden ting der gør det nemmere at handle i den nye butik, er Scan & Go, hvor du via din smartphone selv scanner og betaler dine varer, mens du køber ind. Du skal blot downloade app’en og registrere dig, og så er du i gang. Det er nemt og hurtigt, og du slipper for at stå i kø ved kassen.

Og butikschefen i den nye Netto-butik er Jesper Gjødvad glæder sig.

–. Det skal være behageligt at handle her, og jeg håber, at kunderne vil tage rigtig godt imod den nye butik.

Om det nye Netto-koncept

I alt 69 butikker vil åbne i 2021 med Nettos nye koncept:

Ti spritnye butikker. Tre vil være butikker, der flytter fra en adresse til ny – og bliver indrettet med det nye koncept. Seks er butikker der bliver udvidet og indrettet med nyt koncept.

50 vil være butikker, der gennemrenoveres og opgraderes med det nye koncept.

Annonce