Annonce
Østerbro

De sidste ældrevenlige bænke sættes op i løbet af sommeren

Sundheds- og omsorgsborgmester Sisse Marie Welling (SF). Foto: Michael Paldan

Kære Inge Levin

En stor tak for dit engagement i sagen om de ældrevenlige bænke. Jeg kan mærke, at du virkelig glæder dig til de kommer, og det bekræfter mig i, at der er brug for bænkene, og at det var helt rigtigt at prioritere at få dem sat op.


Annonce

Desværre er bænkene hos jer på Østerbro fortsat nogle af dem, der endnu mangler at blive sat op. Men der vil løbende hen over sommeren blive stillet flere op

Sisse Marie Welling (SF)


Som jeg har nævnt for dig et par gange i vores gode dialog her i avisen, så ligger den praktiske opgave med at stille bænkene op hos mine naboer i Teknik- og Miljøforvaltningen. Jeg har netop spurgt til en status på projektet, og de oplyser mig, at der er opsat omkring 250 af de i alt 500 bænke, så nu er vi halvvejs.

Desværre er bænkene hos jer på Østerbro fortsat nogle af dem, der endnu mangler at blive sat op. Men der vil løbende hen over sommeren blive stillet flere op, og de sidste skulle ifølge Teknik- og Miljøforvaltningen være på plads i august. Så om alt går vel, er der ikke længe til nu.

Produktionen og opsætningen af bænkene er desværre blevet forsinket pga. corona-nedlukninger. Jeg ved, at der arbejdes på højtryk på at komme i mål. Jeg håber, at din tålmodighed rækker lidt længere. Min egen er også ved at være tyndslidt.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce