Annoncørbetalt indhold

Den nye populære drik i klassen: Kombucha

PR-foto credit

Denne artikel indeholder annonceret indhold


Kombucha er gået hen og blevet en populær drik hos den københavnske forbruger, som elsker at prøve nye, spændende drikkevarer. Den oprindeligt asiatiske, søde te kan fungere rigtigt godt som et alternativ til saft, sodavand og anden læskedrik, der indeholder sukker. Kombucha har nemlig et meget lavt sukkerindhold, men indeholder stadig masser af smag.

Annonce


Hvad er kombucha egentligt? 

Kombucha er en fermenteret og smagfuld te, som drikkes kold. Den læskende drik er gået hen og blevet et meget populært alternativ til den klassiske sodavand og den velkendte iste. Kombucha-drikken er desuden alkoholfri og har en let brusende fornemmelse i munden.


Det, som er iøjnefaldende ved netop kombucha, er, at drikken indeholder probiotika, som fremmer de gode bakterier i tarmen og dermed styrker din krops celler. Det er i fermenteringsprocessen, at bakterier- og gærkulturer arbejder sammen og skaber de gode næringsstoffer samt den let perlende fornemmelse i drikken.


Det sunde alternativ: Kombucha

Kombucha er stadig en relativ ny spiller på markedet herhjemme, men du kan sagtens få fat i den lækre te, hvis du er nysgerrig på at smage de supersunde dråber, eller hvis du allerede har forelsket dig i teen.


Du kan for eksempel købe spændende boxes med kombucha hos det danske bryggeri Læsk, som arbejder hårdt på at tilbyde sine kunder varierende kombucha, der er:


  • Upasteuriseret
  • Med lavt sukkerindhold
  • Håndbrygget i Danmark


Det lave sukkerindhold i kombucha gør teen til et godt alternativ til saft og sodavand. Du kan drikke den let-boblende te, hvis du skal til en festlig begivenhed, men ikke ønsker at indtage alkohol. En kombucha-drik er nemlig på maksimalt 0,5 %, hvilket kategoriseres som alkoholfrit ifølge lovgivningen.


Kombucha er et super alternativ til for eksempel øl, fordi den emmer af smag - uden du samtidig skal indtage en masse sukker som ved en sodavand. Så skal du til fest, men for eksempel køre hjem, så kan du stadig være en del af det festlige lag uden at være hensat til at drikke samme sodavand som børnene.


Få fingrene i en lækker kombucha

Du kan være heldig, at din yndlingscafé har et udbud af kombucha, så du kan se what all the fuss is about. Måske har du lyst til at nyde et koldt glas kombucha derhjemme, eller servere det til din næste fest? I så fald kan du overveje at bestille en pakke med kombucha hjem i privaten.


Så hvis du har lyst til at prøve et nyt sundt alternativ til din foretrukne kolde læskedrik, så kan du købe Læs- kombucha her. Hvis du elsker at eksperimentere i køkkenet, kan du også forsøge at lave din egen kombucha ud fra en opskrift fundet på internettet.

Denne artikel indeholder annonceret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.