Annonce
Kultur

Denne weekend: FRBdage er tilbage i coronasikre rammer

Musiktilbuddene vil - ligesom her ved FRBdage 2018 - være spredt ud over store dele af byen. Foto: Dan Møller

FRBdage står for døren. Byens kultur-, forenings-, og handelsliv har sammensat et coronavenligt program fredag-søndag 11.-13. juni. Arrangørerne garanterer, at FRBdage bliver afholdt i trygge og sikre omgivelser, der overholder alle gældende sundhedsfaglige retningslinjer og anbefalinger.

Programmet er i år spredt ud på flere små arrangementer, hvoraf en del kræver tilmelding og coronapas. Byvandringer, musik i Den Gule Villa og frederiksbergske historier fortalt af Riddersalens friske jordemødre er blot et lille udpluk af det, som familien kan opleve.

- Over hele byen blomstrer kulturen og fællesskabet med en masse hyggelige arrangementer og aktiviteter. Jeg glæder mig til at komme rundt i byen og opleve de mange tilbud – og jeg håber, at mange har lyst til at være med, udtaler borgmester Simon Aggesen (K).

Annonce

I år er familiedagen i Lindevangsparken aflyst. I stedet kan familier deltage i aktiviteter og oplevelser fordelt over hele byen. Blandt de mange tilbud er graffitiworkshop, børnegudstjeneste med Pippi-tema og Silent Disco i KU.BE's byhave.

Se programmet og book billetter på frbdage.frederiksberg.dk eller følg med på facebook.com/frbdage.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce