Annoncørbetalt indhold

Der er økologisk tøj godt for miljøet

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

De fleste ved, hvad bomuld er, og langt de fleste har også en forståelse for, hvad økologi indebærer. Dog er det de færreste, som ved hvad økologisk bomuld er. Mange er begyndt at vælge økologisk tøj til deres børn. Årsagen til dette er bl.a., at det bliver mere og mere udbredt. Samtidig med skåner man miljøet ved at anvende og købe økologiske kvaliteter til ens barn. Hos By Green Cotton kan du finde en masse lækkert økologisk babytøj og økologisk børnetøj. Læs med for at lære mere om, hvorfor økologisk tøj er godt for miljøet.

Hvad er økologisk bomuld?

Annonce

Økologisk bomuld er, som betegnelsen indikerer, bomuld som dyrkes økologisk. Det betyder, at bomulden til f.eks. pigetøj mærker blandt andet skal være produceret uden brug af sprøjtegifte og kunstgødning. Det betyder også, at bomulden skal dyrkes af ubehandlede frø, der ikke er genmodificerede. Derudover skal det dyrkes uden brug af skadelige pesticider. Ukrudt og andre lignende uønskede vækster i bomuldsmarken skal fjernes ved håndkraft, og ikke ved brug af ukrudtsbekæmpelsesmidler. Det er en type landbrug, hvor man tænker på miljø, natur og dyr, og hvor målet er en mere skånsom landbrugsproduktion til gavn for alle, både her og nu, og for fremtidige generationer..Økologisk bomuld er et meget klimavenligt og bæredygtigt produkt..

Fordele ved økologisk bomuld

Der er mange fordele ved at vælge økologisk bomuld. Udover at økologisk bomuld har en masse åbenlyse fordele for klimaet og miljøet, så er der også andre fordel. En fordel ved økologisk bomuld er, at den har lange, bløde og stærke fibre, hvorimod den konventionelle bomuld har kortere fibre, som giver en lavere kvalitet.

En anden fordel er, at økologisk bomuld ofte er blødere end konventionel bomuld. Derudover så har økologisk bomuld en mindre tendens til pilling, eller fnulre. Sidst men ikke mindst så har det en høj absorberingsevne. Faktisk kan bomuldsfibre i høj kvalitet optage mellem 24-27 gange dens egen vægt.

Gør en forskel

Man kan gøre en fordel ved at bruge økologisk tøj. Ca. en tredjedel af alt tøj i verden bliver produceret af bomuld. Selvom produktionen af bomuld udgør ca. 2,5% af verdens samlede landbrugsarealer, så står bomuldsindustrien for 10% af det samlede forbrug af pesticider samt 25% af insektgift på verdensplan. Man kan sagtens reducere denne miljøpåvirkning ved at fokusere på økologisk bomuld.

Køb derfor produkter, som er certificerede med anerkendte certificeringsmærker. På den måde kan du gøre en forskel. Både for dig selv, dine børn, kommende generationer over verden.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.