Annoncørbetalt indhold

Derfor er en låneberegner dit bedste værktøj til prisen på lån

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du på et tidspunkt og har brug for at låne penge, kan det være fristende at vælge den første og bedste mulighed, så du slipper for at bruge en masse tid på at forstå et indviklet marked. Problemet er, at du derved risikerer at komme hjem med en ordentlig igle af et forbrugslån, der langsomt suger din pengepung tør.


Annonce

Derfor vælger mange i god tro at gå ned i deres egen bank for at få et lån. Banken kender jo i forvejen din økonomi, og du stoler på din bankmand/dame. Det er bare en rigtigt dårlig ide, hvis du gerne vil have det billigst mulige lån.


Der er ingen garanti for, at din egen bank kan tilbyde dig det billigste lån. Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, hvis arbejde går ud på at håndhæve konkurrenceloven og øge forbrugervelfærden i Danmark, anbefaler faktisk, at du får flere tilbud på lån, og ikke kun går ned i din egen bank.


Ved at indhente flere tilbud sikre du dig imod at blive pakket et dyrt lån på, fordi du pludselig bliver bevidst om, hvilken pris du kan låne penge til.


Men hvordan finder du det rigtige lån? Og er det ikke helt åndssvagt besværligt? Det er måske et lidt ledende spørgsmål.


Brug for guds (medmindre du er ateist) skyld en låneberegner

En låneberegner er et værktøj, der hjælper dig med at finde den månedlige omkostning for det lån, du leder efter. Det er vigtigt at bruge, fordi du ellers risikerer at spilde din tid.


Med en låneberegner kan du se, hvor meget du skal afdrage hver måned, hvilket gør det nemt at vælge en løbetid, der passer til dit budget.


Løbetiden er iøvrigt den periode, som du betaler lånet tilbage over og sammen med renten, der typisk er den største udgift på lån, får du et godt indblik i prisen.


Hvis du ikke bruger en låneberegner, inden du låner penge, bevæger du dig på mange måder i farezonen. Er løbetiden for kort, ender du med ikke at få tilbud, fordi bankerne vurderer, at du ikke har råd til lånet. Er løbetiden omvendt for lang risikerer du, at dit lån bliver unødigt dyrt på grund af renters rente effekten.

Indhent nemt lånetilbud fra flere banker

Når du benytter dig af en låneberegner, og har fundet en pris, som passer til dit budget, kan du fortsætte med at ansøge om lånet. Hvis du bruger en låneformidler, kan du ovenikøbet få tilbud fra flere banker på én gang.


Som tidligere nævnt, er det en rigtig god ide, at du indhenter flere tilbud. Det er det, fordi du ikke kan være sikker på, hvor du får den bedste pris på dit lån. Når du får flere tilbud på lån, kan du sammenligne og vælge det billigste lån.


LendMe er Danmarks største sammenligningstjeneste for lån, og du får tilbud fra op til 15 banker med én ansøgning. Det er gratis at ansøge, og du får svar fra alle bankerne indenfor en time.


Du kan ansøge med det samme på lendme.dk.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.