Annoncørbetalt indhold

Derfor er københavnerne glade for designerlamper

Many metal lamps at dark restaurant

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Indrømmet; det er ikke alle københavnere, der bruger penge på designerlamper, men generelt er interessen for de eksklusive lamper stor blandt københavnerne. Vi har sat os for at undersøge, hvad den store interesse skyldes, og vi har samlet vores tanker i denne artikel.

Hvad end du selv interesserer dig for design eller ej, så kan du her på siden blive klogere på, hvorfor andre københavnere finder det attraktivt at købe designerlamper.

Annonce

De holder værdien – mere eller mindre

Jo, det er måske lidt vildt at bruge 5.000, 15.000 eller 50.000 kr. på en lampe, hvis eneste opgave er at skabe lys i hjemmet, men det er bestemt ikke spild af penge. Faktisk er der rigtig mange designerlamper, der mere eller mindre holder værdien. Det gælder i hvert fald, hvis du køber en lampe fra et af de mange velrenommerede og eftertragtede brands som Verner Panton, Fritz Hansen eller noget helt tredje.

Vælger du om tre, fem eller ti år at sælge den givne designerlampe, så er det meget sandsynligt, at du kan sælge lampen uden at lide et stort tab. Det er selvfølgelig betinget af, at du har passet godt på lampen, da eventuelle skader vil påvirke værdien markant.

De er ofte tidløse

Der er selvfølgelig ingen regler uden undtagelser, men rigtig mange designerlamper er tidløse i udtrykket. Det betyder, at du ikke er tvunget til at gå ud og købe en ny lampe om fem år, fordi den gamle lampe ikke længere følger tidens trends. Dette vil sjældent blive aktuelt, hvis du køber en designerlampe med et design, der holder år efter år.

Det handler også om status

Ja, det er ingen hemmelighed, at der også er rigtig mange københavnere, der køber designerlamper til hjemmet, fordi de ønsker at sende et bestemt signal til omverdenen. Det kan måske lyde lidt overfladisk, men faktisk er det ikke unormalt, at netop status er noget, der betyder meget for os mennesker. At man indretter hjemmet med designerlamper sender et signal til omverdenen om, at man har god smag, og at man har succes.

Selvom man kan skabe en særlig status ved at bringe design ind i hjemmet, så er det selvfølgelig kun noget, du skal bruge penge på, hvis du rent faktisk kan se værdien i det.

Det er muligt at skille sig ud fra mængden

Rigtig mange københavnere – måske størstedelen – har lamper hængende fra butikker som IKEA, JYSK og ILVA. Dette er der selvfølgelig intet galt i, men det betyder bare, at det kan være svært at skille sig ud fra mængden. Derfor kan det være fristende at købe designerlamper, som ikke alle nødvendigvis har råd til.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.