Annoncørbetalt indhold

Derfor foretrækker københavnere ægte lædersofaer

Luxury Headboard

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Møbeljunglen er stor. Når du skal have nyt spisebord, nye spisebordsstole eller ny sofa, er der en masse ting, du skal tage stilling til. Selvfølgelig først og fremmest designet, dernæst også farven. Men også hvilket materiale, du ønsker dine nye møbler skal være lavet af. Og der er et utal af materialer at vælge mellem - fra stof og læder til træ og forskellige kunstige materialer. I denne artikel zoomer vi ind på et for mange populært materialevalg, nemlig læder. Læder har efterhånden mange afstamninger, så man kan næsten spørge: Er læder i dag overhovedet læder?

Hvad er forskellen på ægte og uægte læder?

Annonce

Ægte læder er skind fra dyr, typisk okser og køer, der er et restprodukt ved kødproduktionen. Derfor fjernes skindet, det garves, og vupti - så har man læder. Derved er ægte læder et direkte resultat af behandlingen af dyret.

Dette gælder imidlertid ikke ved uægte læder. Dette kan komme i mange afstamninger; nogle har aldrig set skyggen af et dyr. Der findes som udgangspunkt to overordnede kategorier af uægte læder. Det første er en sammenblanding af (ægte) læder, der er i små stykker og som blandes op med silikone. På denne måde får det uægte læder en vis følelse og duft af ægte læder, dog uden på nogen måde at have samme holdbarhed og øvrige kvaliteter som ægte læder. Den anden type uægte læder har aldrig set et dyr; dette kan blot være en sammenblanding af plastik og øvrige materialer, der giver en blød fornemmelse, dog uden overhovedet at være læder. Du bør derfor vælge den første udgave af det uægte læder, hvis du kigger denne vej og ønsker kvaliteten skal være i top, også selvom læderet ikke er ægte.

Ægte læder er god kvalitet - er der noget om snakken?

Som anført findes der flere typer af læder, som også kan være ganske udmærket. Det vil også ofte være markant billigere end ægte læder. Men hvorfor så overhovedet vælge ægte læder? Det skal jeg fortælle dig.

Der er nemlig en kvalitetsforskel, når det kommer til ægte læder; for her er kvaliteten altså virkelig i top. Det gælder både følelsen af læderet, som er blød og behagelig at have med at gøre på sine møbler. Men det gælder også den mere funktionelle kvalitet, fordi ægte læder typisk har en suverænt længere holdbarhed sammenlignet med de kunstige forsøg på at skabe læder. Dine møbler, der er lavet af ægte læder, vil som udgangspunkt holde mange flere år end de møbler, der er lavet af uægte læder. Så skal du vælge sofa, er det absolut en god idé at kigge efter en ægte lædersofa - også selvom prisen måtte være en anelse højere.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.