Annoncørbetalt indhold

Derfor skal du have plakater i dit hjem

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis der er noget, som kan give hjemmet en hyggelig stemning og atmosfære, så er det plakater. Med plakater kan du desuden sætte dit helt eget personlige præg på de forskellige rum i hjemmet, og dermed gøre hvert lokale til dit eget.


Annonce

Det er heller ikke sikkert, at alle dine plakater, billeder og kunstværker passer sammen, så det er oplagt at samle forskellige stilarter eller farvepaletter i forskellige rum. Den perfekte plakat er også en god måde at binde et rum sammen på, hvis der er mange forskellige farver eller udtryk i spil.


Hvorfor vælge plakater frem for ægte kunstværker?

Plakater er en både billigere og mere fleksibel løsning end ægte kunstværker. Ægte kunst er dyrt. Rigtig dyrt. Og du får heller ikke det samme udvalg i motiv og størrelse, når du vælger et ægte kunstværk, som du gør, når du vælger en plakat.


Der findes selvfølgelig fantastiske originale værker, som også kan fås til nogenlunde pris, men hvis du gerne vil have kendte værker på væggene, så er en kunstplakat den bedste mulighed. Dem skal man heller ikke være helt så øm over, og de kan nemmere udskiftes, som man vil.


Hvilke plakater skal jeg vælge?

Når det drejer sig om plakater til stuen, vælger de fleste motiver eller farver, som de ikke bliver trætte af at se på. Stuen er nemlig det rum, vi tilbringer flest timer i hver dag, så de plakater du vælger at hænge op, skal være nogen, som du elsker at se på.


Du kan med fordel vælge nogle neutrale og afdæmpede farver og motiver, hvis du ønsker at skabe en hyggelig og rolig atmosfære i stuen. Du kan også vælge nogle personlige plakater, som siger noget om hvem du er. Det kan fx være byer eller steder du har besøgt, som har en særlig betydning for dig, eller et motiv, som vækker særlige minder.


I sidste ende er det dog helt op til dig, hvilke plakater du synes der passer bedst til lige præcis din stue.


Husk rammen til dine plakater

Hvis dine plakater rigtig skal komme til deres ret, bør de have en flot ramme. Med en flot ramme vil plakaterne blive mere iøjnefaldende og virke lidt finere.


Du kan med fordel vælge nogle rammer, som komplimenterer plakatens farve og stil. Trærammer passer eksempelvis godt til retro- og vintageplakater. Men nogle gange er det også sjovt at eksperimentere og prøve forskellige farver og materialer.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.