Annonce
Byens Bedste Liv

Det er blevet billigere at være sulten i hovedstaden

Mange af hovedstadens restauranter ønsker at gøre restaurantoplevelser til allemandseje ved at sammensætte anretninger til priser de fleste kan være med på. Hanzo, som er en del af Madklubbens i alt 16 restauranter i København, tilbyder en komplet menu af asiatiske retter til 350 kroner. Foto: @byens_bedste_liv / Instagram
Flere og flere spisesteder gør op med de såkaldte københavner-priser. Mad af gode råvarer, flere retter og bæredygtig kaffe skal alle have råd til at tage del i.

- Det' jysk, det' hurtigt, 'det' billigt! Sådan lyder sloganet fra The Burger Concept, som vi for nylig har bragt en artikel om på københavnliv.dk, da deres burgerimperium snart indtager hovedstaden med opstart i Valby.

The Burger Concept vil gøre op med de dyre priser, som de mener, der er på burgermenuer, og hos Byens Bedste LIV tror vi på, at The Burger Koncept kommer til at give byens mange andre burgerkæder baghjul. Den velkendte snaskede burger med smørbagt briochebolle, lækker bøf og smeltet cheddarost samt klassiske pommes frites får du for bare 49 kroner.

Rigtig mange restauranter gør op med de berygtede københavnske priser, og tilbyder en sammensat menu penge, de fleste kan betale.

Annonce

En af de helt store fortalere for fremragende mad til fornuftige penge er Madklubben med deres i alt 16 restauranter rundt omkring i hovedstaden. Størstedelen af dem tilbyder tre retter mad for omkring 300 kroner.

Madklubben har muligvis har bidraget til at udbrede idéen om, at restaurantbesøg skal være for alle, for rigtig mange restauratører tilbyder i dag et udvalg eller en hel menu til et prisleje som både henvender sig til studerende, familier og dem, som bare gerne vil tage del i bylivet til en rimelig pris.

Bedst og billigt

På Instagram-profilen Byens Bedste LIV spreder vi de gode anbefalinger og de rummer både Michelin restauranter og pølsevogne. Blandt prisvenlige spisesteder har vi blandt andre nævnt Minas på Nørrebrogade, hvis 20 kroners univers er helt forrygende.

Leder du efter morgenmad, er Østerbro nok det sted i byen, hvorfra vi spotter flest brunch-billeder på Instagram, men her behøver du heller ikke tømme hele sparegrisen for at blive mæt. Hos Café Efternøleren kan du få både caffè latte, blødkogt æg og en bolle med smør og ost til 60 kroner.

Også på Frederiksberg som i folkemunde er berygtet for sit høje prisleje, er med på beatet, når det gælder formidabel mad til små priser. Hos Mæsk på Nyelandsvej 6 sammensætter de hver uge en menu af luksus takeaway, hvor du selv vælger, hvor mange retter din middag skal indeholde. Hovedrettet koster 110 kroner, men forret og dessert koster kun 45 kroner hver.

Følg med når vi løbende anbefaler prisvenlige spise- og drikkesteder i hovedstaden på Instagram profilen @byens_bedste_liv.

Om Byens Bedste Liv

Byens Bedste LIV er vores anbefalingsunivers på Instagram, hvor alle anbefaler de bedste oplevelser til hinanden. Denne artikel er fra Byens Bedste LIV til dig, for at inspirere og friste, så du kan gå på opdagelse i hele vores smukke hovedstad.

Nævn @byensbedsteliv i et opslag eller brug hashtagget #byensbedsteliv. Så giver vi din anbefaling videre.

Følg os på Instagram ved at scanne QR koden med dit mobilkamera. Så bliver du ført videre til vores Instagramprofil.

Annonce
Bydel

Usædvanligt opråb: Kom og parkér jeres cykler her

København

Søndagens coronatal: Tre døde med Covid-19 det seneste døgn

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
KULTUR

Tine og Carsten genåbner ikonisk kulturperle: - Det ville jo være synd, hvis der kom en cykelhandler i stedet

Danmark

Løvkvist til DF-årsmøde: Den weekend, Pia Kjærsgaard mistede sit parti

Sport

Chris Anker Sørensen er omkommet efter trafikulykke i Belgien

Samfund

Skilt skrevet på dansk skaber forvirring blandt romaer på Lyngsies Plads

Danmark

14.028 klip i kørekortet på et halvt år: Alt for mange er optaget af mobiltelefonen i trafikken

byliv

Ny hæder til København: Kåret som verdens sikreste by

Byliv

Folkefest på alléen: Årets teaterflise er lagt

Byudvikling

Så er den gal igen: Søjler i skandalebyggeri lever ikke op til brandkrav

Debat

Send ungerne på plejehjem

Københavns fremtid

KøbenhavnLIV inviterer til live-debat 50 dage før kommunalvalget

Byliv

Ikoniske Café Rosenhaven lukkes efter hård kamp: Det gør ondt at sige farvel

Byudvikling

Det er nu eller aldrig: Halvdelen af Bispeengbuen skal rives ned

Annonce