Annoncørbetalt indhold

Det miljøvenlige alternativ til ATV’en

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Som ejer af et større landbrug eller et større gartneri, har du sikkert tit overvejet, at købe en ATV til kørsel internt og i nærområdet. Men selv om ATV’en er sej at køre på, findes der både mere praktiske og miljøvenlige alternativer i form af eldrevne specialkøretøjer til landbrug og gartneri.

Elbiler har aldrig været mere populære end nu – og miljøvenlige el- og brintbiler menes at være fremtiden for alle former for transport. Både til lands, til vands, i luften – og på marken.

Annonce


Eldrevne specialkøretøjer til landbrug og gartneri

Det gælder også eldrevne specialkøretøjer til landbrug og gartneri. Her har ATV’en ellers haft kronede dage i mange år, fordi den er lille, nem at komme rundt med – og så er den ret sjov og sej at køre rundt på.

Til gengæld kniber det med pladsen på ATV’en. For selv om du kan sætte små lad eller trådkurve på, skal der ikke meget til, før det går udover kørselssikkerheden og komforten. Derudover er den jo ikke særlig miljøvenlig, og larmer en hel del.

Her giver eldrevne specialkøretøjer helt andre muligheder. For de kan både indrettes mere formålstjenesteligt, og så hverken larmer de, eller forurener de omgivelser, som du kører rundt i.


Stor succes i både landbrug og på gartnerier

Derfor får vi henvendelser fra flere og flere landmænd, som har brug for at køre rundt mellem deres forskellige arealer på inspektions- eller vedligeholdelsesopgaver. Her kan en lille elbil med terrængående dæk og et lad bagpå let fragte et par mand rundt samme med det udstyr, der skal bruges”, forklarer Dan Quorning fra italcar.dk i Fjerritslev.

Der er også mange gartnerier som er begyndt at bruge vores små eldrevne ladvogne til høstopgaver. Eller transport mellem drivhusene. De små elektriske ladbiler kan nemt komme rundt – selv mellem rækkerne i drivhuset eller på friland, og kan også fås i versioner, som kan indregistreres til kørsel på vejen”, fortæller Dan Quorning videre.


Faldende priser gør elbiler mere populære

I takt med at der kommer flere og flere elbiler på markedet – også inden for de mere specialiserede områder – er priserne begyndt at falde. Så i dag kan du sagtens finde en specieldesignet elbil til f.eks. dit gartneri, der kan konkurrere på prisen med de gammeldags typer med forbrændingsmotor.

Det gør det endnu mere attraktivt at investere i eldrevne specialkøretøjer til landbrug og gartneri. For når du lever af jorden, er det ekstra vigtigt for dit omdømme, at du passer godt på miljøet.

Så ikke alene kommer du til at forurene mindre. Du får også et plus-point i karakterbogen hos dine kunder.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.