Annoncørbetalt indhold

Drømmer du om det perfekte tandpastasmil?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det med at vi skal børste tænderne morgen og aften er noget størstedelen af os har styr på, men det kan nogle gange halte efter med at få besøgt tandlægen regelmæssigt. Specielt hvis det er sidst på måneden eller der er en sommerferie der melder sig lige rundt om hjørnet. Vi kan desværre ikke komme udenom, at et regelmæssigt tandeftersyn er vigtigt, hvis du ønsker at passe på dine tænder. Dette kan hostandlaegerne.dk være behjælpelige med.


Annonce

Gode tips til at passe på dine tænder 

Det er selvfølgelig ikke nok bare at børste tænder to gange om dagen i 2-3 minutter. Et effektivt tip er at slukke tørsten i vand. Rigtig mange læskedrikke er fyldt op med sukker, som desværre er skadeligt for tænderne og det kan give huller. Selv de sukkerfrie læskedrikke er ej heller en god løsning, da syren kan være med til at afsyre dine tænder og gøre dine tænder kuldefølsomme. Døjer med tænder der er kuldefølsomme, kan dette betyde at dine plomber trænger til en udskiftning. Ønsker du at holde dine tænder hvide bør du holde igen med kaffe, rødvin og rygning, da dette kan medføre en misfarvning af dine tænder. Husk at dine tænder gerne skal vare for livet, så det kan altid svare sig at passe ordentligt på dem.


Vælg den rigtige tandlæge for dig

Det er ikke alle der bryder sig om at gå til tandlæge, og dette kan der være mange årsager til. Dernæst findes der mange tandlæger i København, og det er derfor en god idé at undersøge hvem din tandlæge er. Samt hvad din tandlæge har god erfaring med. Det er altid helt i orden, at nævne man har tandlægeskræk, det kan være at de har en tandlæge på klinikken, der er særligt god til at håndtere patienter med tandlægeskræk. Dette kan du med fordel fortælle din tandlæge i god tid, så de kan sørge for at den rette tandlæge er tilgængelig for dig.


Gratis tandlæge hvis du er mellem 18-21 år

Er du mellem 18-21 år har du ingen undskyldning for at droppe tandlægen, det bliver nemlig gratis fra år 2022. Mange unge har et lille rådighedsbeløb, og vælger derfor at droppe tandlægen. Dette kan give dem store gener senere i livet, og dette ønsker regeringen nu at sætte en stopper for. Samtidigt kan det også være her at din tandlæge opdager noget ved dine tænder, som kræver at du får behandling. Dermed er det kun en stor fordel, at du ikke skal frem med pengepungen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.