Annonce
CORONA

Dragørs borgere modtager brev fra kommunen: Lad os nu passe på hinanden

Dragør er hårdt ramt af coronasmitte. Og det har fået kommunen til at sende e-post til borgerne med en direkte opfordring om at passe på sig selv og hinanden. Foto: Jan Jeppesen.

Dragørs borgere har mandag modtaget e-post fra kommunen, hvor borgerne opfordres kraftigt til at passe på hinanden. Dragør er den kommune i landet med det højeste incidenstal, og både smittetal og smittetryk er stærkt stigende.

- Det gælder derfor om, at vi alle passer rigtig godt på os selv og hinanden. Det er vigtigt, at vi alle sammen holder fast i de seks råd fra Sunhedsstyrelsen, skriver kommunen.

De seks råd, der opridses, er afstandskrav, mundbind, host og nys i ærmet, håndsprit, rengøring, selvisolation og testning.

Annonce

- I den nuværende situation opfordrer vi til, at du hyppigt lader dig teste - også selvom du ikke har symptomer, skriver kommunen.

Dragør Kommune er endnu ikke i nærheden af nedlukning. De to sogne, Store Magleby Sogn og Dragør Sogn, er endnu et stykke fra nedlukningsgrænsen, men fortsætter smittetallene med at stige de kommende dage med samme hastighed som den seneste uge, er risikoen for nedlukning rykket betydeligt tættere på.Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
København

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce