Annonce
BYLIV

Eksklusiv adgang: Nu har du mulighed for at opleve et særligt landskab i Nordhavn

Den performative og sanselige vandring tager deltagerne med ind i et landskab, der om få år forvandles til by. Foto: Mikkel Ulriksen

Du hørte rigtigt. Nu har du rig mulighed for at opleve et ganske særligt landskab i Nordhavn, der på normalvis er omringet af gravemaskiner og lastbiler og lukket for offentligheden.

Med bodyscaping, en performativ og sanselig vandring, kan borgere og nysgerrige sjæle nemlig opleve Jorddepotet på spidsen af Nordhavn - et stykke land, der om få år transformeres til by.

Nana Francisca Schottländer er initiativtager bag bodyscaping. Hun har besøgt Jorddepotet adskillige gange, der har budt på forskellige oplevelser.

Annonce

- Jeg har i løbet af det sidste år besøgt landskabet på alle årstider og tider af døgnet – og er blevet smidt ud mange gange. Kærligheden er blevet ved at vokse for hvert møde, siger Nana Francisca Schottländer til ØsterbroLIV.

Nana Francisca Schottländer er selv kunstner, og hun har inviteret andre kunstnere med på Jorddepotet. Deres værker kan opleves sideløbende med vandringen. Blandt andet indtages 150 tons jord i hallen af halvmytologiske væsner af billedkunstner Ari Lin Sixten, og i rummene breder landskabets lyde sig i kompositioner af Jacob Kirkegaard.

De deltagende kan se frem til en oplevelsesrig dag. De skal blandt andet være iført kedeldragt og sikkerhedsvest og være klar til at klatre, grave, løbe og ligge i jordbunkerne.

Det hele finder sted i perioden 10. juni til 4. juli torsdage, fredage, lørdage klokken 18.30 til 22.30 og søndage klokken 8.00 til 12.00.

Adressen er: Tunnelfabrikken, Nordsøvej 11, Københavns Nordhavn.

Billetter kan bestilles på www.metropolis.dk.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce