Annonce
MOTION

Eksklusivt for AmagerLIVs læsere: Kom gratis til træning hos PerformanceLab

PerformanceLab-holdet er klar til at tage imod dig. Foto: Jacob Diaz.
I hele juni har du mulighed for at træne gratis hos PerformanceLab på Raffinaderivej. Ved tilmeldingen får du en mail som beskriver, hvordan du kan booke holdtider, der typisk er placeret om morgenen og eftermiddagen samt i weekenden. Du tilmelder dig via linket i artiklen og som er eksklusivt for AmagerLIV læsere.

I Kløverbyen på Raffinaderivej 8 er træningscentret PerformanceLab placeret. Og nu giver vi alle amagerkanere en helt eksklusiv mulighed for at træne gratis i performanceteltet. Her vil du hårdt og modtage cadiotræning med oplæring. Der er masser af udstyr til rådighed, vægte, elastikker, stænger og meget mere.

Trænerne er fysioterapeuter med mange års erfaring.

Tilbuddet gælder for alle fra 16 år, og man møder op omklædt og bader hjemme. Hvis du tilmelder dig vil du typisk komme på et hold bestående af 10-14 personer.

Annonce

Træningen er som sagt gratis i juni, og man skal huske at afmelde sig efter juni, idet man herefter automatisk vil modtage et abonnement på otte træninger om måneden til 349 kroner.

Inkluderet i tilbuddet er også et arrangement, hvor en lokal sportsudøver eller træner fortæller om træning og giver inspiration. Endelig vil alle, der tilmelder sig, få en gratis InBody-måling. Det er en måling som fortæller om ens BMI, kropssammensætning, fedtprocent og om der er forskel på venstre og højre arm/ben.

Link til tilmelding: https://ezme.io/c/VG/zZ3W

Link til beskrivelse af holdet (her skal du IKKE tilmelde dig): https://performance.dk/arrangement/sundhedsfremmende-puls-styrke/

Video fra sensommeren 2020: https://www.youtube.com/watch?v=UkhtJJRmYHs

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
København

Genlæs livebloggen: Danmark taber 1-2 efter formidabel præstation  

Byliv

Ingen sankthans i Frederiksberg Have

Annonce