Annonce
BYLIV

Ekstrem makeover: Det skal der ske med Nordhavns ældste bygninger

Den Røde By set oppefra. Området skal fra 2022 huse kreative værksteder, restauranter og kontorer. Illustration: PFA

Drager vi 100 år tilbage i tiden, husede Den Røde By i Nordhavn industri og opmagasinering af kul. Bygningerne gik under navne som ’Værkstedslageret’ og ’Bådhuset’ og står som historiske vartegn i den nye bydel Nordhavn, som tager form i disse år.

I 2022 er Den Røde By igen klar til at slå dørene op efter en omfattende restaurering og transformering, hvor i alt 5000 kvadratmeter vil tilbydes i lejemål til forskellige erhverv.

Denne opgave står PFA og NREP for, og målsætningen er klar – der skal skabes et område med mangfoldighed, hvor forskellige typer af erhverv eksisterer side om side og inviterer offentligheden indenfor.

Annonce

- Transformeringen af Den Røde By vil give stor værdi til Nordhavn. Med åbne værksteder og gode restauranter i historiske rammer vil det være et attraktivt sted at besøge. Vi vil gerne videreføre den identitet, som kendetegner Den Røde By og bevare den karakteristiske knopskydning af mindre historiske bygninger i en menneskelig skala, siger Peter Morgan, Senior Investment Manager i PFA, i en pressemeddelelse.

Det nye projekt medfører, at tre eksisterende bygninger renoveres og transformeres. Dette gælder det gamle Værkstedslager samt Nordhavns ældste bygning, som i folkemunde kaldes Bådhuset. De skal i fremtiden huse værksteder, restauranter og kontorer.

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce