Annonce
Byliv

EM-festen kommer til Valby: Her kan du se Danmarks kampe på storskærm

Her ses et arrangement med folkekøkken på pladsen foran Vigerslev Bibliotek, som danner rammen om det kommende storskærmsarrangement. Foto: Simon Werg
Valby skruer op for EM-stemningen med fodboldfest til alle Danmarks kampe. Det hele foregår foran Vigerslev Bibliotek, hvor der vil være fest og sjov for hele familien.

Valby skyder Danmarks EM i gang, og i vores bydel er der hele to steder, man kan tage hen og se fodbold på storskærm.

Mens alle turneringens kampe vises i Hafnia-Hallens store, indendørs kunstgræsbane, vises Danmarks kampe på pladsen foran Vigerslev Bibliotek.

For at deltage i arrangementerne i Hafnia-hallen, kræver det at du først (gratis) registrerer dig som medlem, da der er krav om, at hallen har helt styr på, hvem der opholder sig under kampene. Der er max plads til 1.000 mennesker ad gangen.

Annonce

Hvis du vil deltage i arrangementet foran Vigerslev Bibliotek, som Områdefornyelsen Folehavekvarteret og Mit Kvarter er gået sammen om at stable på benene har du også mulighed for at deltage i en række optaktsarrangementer.

Ud over storskærmsarrangementet til Danmarks kampe vil der nemlig være flere aktiviteter på pladsen foran Vigerslev Bibliotek, som begynder forskelligt alt efter, hvilke kampe man vælger at se. Her kræves der ikke tilmelding medmindre man vil spise med. Der vil på dagen for kampen åbnes for billetsalg, som man kan købe på pladsen foran Vigerslev Bibliotek hos ungeværterne fra kl. 14. Der vil være 100 madbilletter til hvert event.

Lørdag 12. juni spiller Danmark klokken 18.00 mod Finland, men der vil allerede fra klokken 14.00 være aktiviteter såsom en e-sportsturnering, folkekøkken med billige grillspyd samt andre aktiviteter for børn såsom ansigtsmaling.

Øl må du selv medbringe, men du kan smage læskende ukrudts-BRUS, som er sodavand lavet på ukrudt med smage som skvalderkål, brændenælde eller hyben.

Ukrudtet kommer blandt andet helt lokalt fra Vigerslevparken og bliver håndplukket, håndjuicet og håndtappet af lokale unge fra organisationen FRAK.

Danmarks to andre gruppespilskampe spilles som følger:

Danmark - Belgien: 17. juni klokken 18.00
Rusland - Danmark: Mandag 21. juni klokken 21.00.

Hvis Danmark går videre i turneringen, kommer der endnu mere fodbold på storskærmen.

Har du en god idé til noget, der fortjener at blive vist på storskærm? Eller vil du vide mere om EM på storskærm, så skriv til Ninna Juliane Greve fra Vigerslev Bibliotek på gg5i@kk.dk, så har du mulighed for at bidrage til sommerarrangementet.

Du kan tjekke programmet ud for lørdagens storskærmsarrangement ud HER.

Program lørdag 12. juni ved Vigerslev Bibliotek

  • Klokken 14-16:30 - Idrætsaktiviteter med lokale foreninger og e-fodbold på storskærm
  • Klokken 14:00-17:00 - Ansigtsmaling for alle aldre.
  • Klokken 17:00 - Folkekøkken med Folehavens Madskole på pladsen.
  • Klokken 17:30 - Optakt
  • Klokken 18:00 - Visning af EM-kamp Danmark mod FinlandKl.
  • Klokken 20:00 - Tak for i dag.
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce