Annoncørbetalt indhold

En billigere a-kasse betyder ikke lavere dagpengesats

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Hvis du skal melde dig ind i en a-kasse, er der en lang række ting at tage højde for. Derfor er det meget vigtigt, at du ikke blot vælger en vilkårlig a-kasse. Det er der desværre mange, der gør, og en stor del af dem ender med at fortryde deres valg.

Hertil er det også vigtigt at nævne, at prisen ikke er det eneste aspekt, du skal vælge ud fra. Ganske vist er det en god idé at have fokus på, men det bør ikke være et mål i sig selv at finde en billig a kasse.

Annonce

Kontingentets størrelse sætter ikke dagpengesatsen

Der er rigtig mange, der tror, at de kan få en højere dagpengesats, hvis de betaler et højere kontingent. Faktum er dog, at satsen er ens for alle a-kasser, da det ikke er dem, men derimod det offentlige, der står for at fastsætte den.

Derfor er der heller ikke noget i vejen for at melde sig ind i en billig a-kasse. Beslutter man sig for at gøre dette, er det dog vigtigt, at man også overvejer øvrige aspekter. Når man skal vælge en a-kasse, bør det nemlig ikke blot handle om at holde prisen i bund.

Du kan betale dig til bedre sikring

Et af de aspekter, der naturligvis også bør være i fokus, er det faktum, at man faktisk kan betale sig til en bedre sikring. De fleste a-kasser i Danmark tilbyder nemlig, at man kan tilkøbe lønsikring for en fast merpris pr. måned.

Gør man det, vil man som regel have sikret sig mellem 80 og 90 procent af sin månedlige indkomst, hvis man bliver fritstillet. Det kan være en god idé at tilkøbe, hvis du på forhånd ved, at din økonomi kan være svær at få til at hænge sammen, hvis du skal på dagpenge.

Overvej hvad du forventer af en a-kasse

Inden du vælger din a-kasse, bør du overveje, hvad du egentlig forventet af den. Der findes nemlig et hav af a-kasser, der tilbyder rådgivning om karrier, løbende inviterer til foredrag m.m., og ofte kan dette være værd at betale ekstra for.

Ved du på forhånd, at du ikke kommer til at benytte dig af disse medlemsfordele, er der naturligvis intet, der står i vejen for at vælge den billigst mulige løsning. Inden du gør det, skal du dog sikre, at det ikke vil give mening for dig at udnytte a-kassens muligheder.

Vi håber at artiklen har gjort dig lidt klogere på valg af a-kasse.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.