Annoncørbetalt indhold

En buket blomster falder altid i god jord når du vil opmuntre

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det er noget særligt at modtage friske blomster på sin hjemmeadresse eller på sin arbejdsplads. En buket, der specielt er bundet til dig og hvor der måske er vedlagt en personlig hilsen fra én du kender eller holder af. Det betyder noget, at andre tænker på én, og bruger sin tid på at sende dig en personlig hilsen.

Blomster kan gives uforpligtende og så er de oplagte, hvis du ønsker at muntre nogen op, du synes, fortjener en særlig tak, et klap på skulderen eller en virtuel varm krammer. Det kan blomster være med til at give. Der behøver nemlig ikke altid at ligge en mærkedag til grund førend at du kan sende en buket friske blomster til nogen, du holder af.

Annonce


Send en opmuntrende buket fra Bloomit

En buket kan sammensættes på et utal af måder og der findes ingen grænser for farve- og blomsterkombinationerne. Derfor kan en buket signalerer lige præcis det du ønsker og gerne vil sige med buketten. Find inspiration hos Bloomit og vælg den buket, der er helt perfekt at opmuntre med. Bloomit har gjort det nemt for dig at vælge de helt rigtige blomster når du ønsker at sende en opmuntring. Du kan dertil vedlægge noget lækkert chokolade, vin og din personlige hilsen i et fint kort. Du bestiller nemt online og så leverer Bloomit din blomsterhilsen for dig direkte til modtageren.


En opmuntrende buket gør en forskel

Bestiller du opmuntringsblomster hos Bloomit, har du ikke alene et stort blomsterudvalg at vælge imellem, du har også mulighed for at få levering i hele landet og vælge buketter i mange forskellige priskategorier. Flere steder i landet tilbyder Bloomit også levering på helligdage, så du fx kan få leveret påskeblomster i påsken eller Mors dag blomster, der hvert år falder 2. søndag i maj. Ønsker du levering i Københavnsområdet, er det muligt at få leveret alle dage hele året. Leveringen sker altid med pålidelige chauffører, der er vant til at håndtere blomster på en nænsom måde, der sikrer at din blomsterhilsen kommer ordentligt frem til den, du ønsker at opmuntre.


Bestil og få leveret blomster og gavekurve samme dag

Udover blomster, så kan du også sende en opmuntrende gavekurv fra Bloomit. Eller måske en gavekurv, der indeholder en buket. Du finder et rigtig godt udvalg af gavekurve og buketter, der alle sammensættes af faguddannede blomsterdekoratører. Uanset hvad du ønsker at sende, så er det ikke altid muligt at planlægge hvornår man har brug for, eller ønsker at sende, en blomsterhilsen, og derfor tilbyder Bloomit samme-dags levering i store dele af landet. Hvilket betyder at du kan få leveret dine blomsterhilsner den samme dag, du bestiller dem. Bestil i dag og spred opmuntrende stemning hos nogen du holder af.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.