Annoncørbetalt indhold

En skiferie i verdensklasse

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Julen er lig med ferie for rigtig mange danskere. Det må siges at være tiltrængt. Nu har vi arbejdet et halvt år siden sommerferien, hvor det hele startede så godt, men pludselig har coronaen sneget sig ind på os igen, og man har virkelig lyst til, at forlade det hele og komme afsted på ferie. Men hvor skal man tage hen? Uanset om det er til jul eller i vinterferien, så kan det være svært at vælge den rigtige destination. Destinationen kan være afgørende for, hvordan ferien bliver, og hvad I skal lave. Vi har derfor sat os ned, og så har vi undersøgt mulighederne. Vi bringer derfor her vores bud på, hvad din næste ferie kunne være


Annonce

Skiferie: Garanti for sne

Det oplagte valg når det gælder juleferie eller vinterferien er skiferie. På en skiferie er du garanteret sne, sjov og massere af spænding. Skiferien er muligvis den sjoveste ferie du kan tage på. Du står op om morgenen, finder skiene frem, tager op i bjergene og så står du på ski hele dagen. Når du så er færdig med det, så kan du tage hjem og hygge med varm kakao eller du kan tage på det berømte afterski, hvor du kan få en kold øl at slutte dagen af på. Det er ferier med gang i, og ferier hvor du aldrig kommer til at kede dig. Men pas på du ikke falder! Når du skal vælge destinationen for din skiferie, så er der virkelig mange muligheder. Du kan tage nord på til Sverige eller Norge, eller du kan syd på til Østrig, Italien eller Frankrig. Mulighederne er mange.


Sol og sommer

Sol og sommer hører normalt ikke sammen med vinter. Her er det i stedet kulde og frosne tæer, som vi forbinder med denne årstid. Ikke desto mindre så er overskriften ikke et udtryk for en fejl. Det er derimod fuldt bevidst. Du kan nemlig få sommer og sol, hvis du vælger at rejse de rigtige steder hen på din ferie. Vælger du skiferie, så vi du sandsynligvis også få sol, men det er nok begrænset hvor meget sommer. Det kan du dog opleve, hvis du tager en tur til syden. Det kunne eksempelvis være de kanariske øer. Her er det sommer næsten hele året, og du kan igen få genopladet dine batterier. På den måde bliver du klar til, at du kan arbejde igennem frem mod sommerferien.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.