Annonce
Sundhed

En swingerklub er for alle - også Hr. og Fru Danmark

Swingerklub i Vanløse. Foto. Jacob Waage / © Byrd
Har du nogensinde tænkt over hvordan, der ser ud i en swingerklub, og hvem det er der går i swingerklub. Secret Swingers har inviteret os indenfor i de mørke rum.

På 1. sal på Skjulhøj Allé 8B i Vanløse lå der engang en swingerklub. Den lukkede ned, men nu er den åbnet igen. Under nyt navn og med nye ejere. Og, ifølge den nye ejer, i nye og endnu bedre lokaler.

- Jeg var arbejdsløs og faldt tilfældigvis over en jobannonce i Ekstra Bladet i 1999, og så har jeg været her siden med en kort pause, fortæller Majken der startede som bartender i Swingerklubben på Skjulhøj Allé i en alder af 24 år.

De ansatte har ikke sex

Selvom de fleste måske tror, eller i hvert fald undertegnet, at bartenderne også er swingere - eller i hvert fald står til rådighed, er det ikke sådan i virkelighedens swingerklub. Majken er nemlig ikke swinger, og det er, ifølge Majken, faktisk mere reglen end undtagelsen, at de ansatte i en swingerklub ikke selv swinger og slet ikke har sex med folk i klubben.

- Jeg forventer, at mine ansatte er professionelle, og det kan man ikke være, hvis man selv swinger eller har sex med dem, der kommer i klubben, fortæller Majken.

Men når der går folk rundt og har sex og som er nøgne eller har frækt tøj på, bliver du så aldrig tændt- også selvom du ikke er swinger? Måske lidt som hvis du så en pornofilm, og blev tændt af den?

- Nej, egentlig ikke. Jeg kan sagtens have en god aften, men jeg får aldrig lyst til sex, og nu har jeg været i det her miljø i en del år siger hun og griner.


Et eksempel kan være et ældre par, hvor manden efter mange år endelig får fortalt sin kone, at han er biseksuel, og at han har behov for at udleve sine behov. Ved at komme i swingerklub, kan de fortsætte deres ægteskab.

Majken


Majken fortæller, at kunderne i swingerklubben altid er anonyme, og at man ikke fortæller sit navn til dem, der kommer i klubben.

Der er sprit og kondomer overalt i swingerklubben, spå folk kan tage deres forholdsregler i forhold til sikker sex og covid-19. Foto. Jacob Waage / © Byrd

- Når man opretter et medlemskab modtager du en kode, som du skal give, når du ankommer. Derved sikrer vi, at der ikke udveksles navne, med mindre man selv vælger det, siger Majken, og slår fast, at de dog på grund af corona-pandemien, beder om navn og telefonnummer, i tilfælde af at nogen i klubben viser sig at være smittet med covid-19. Dette kan dog undgås hvis man bruger smitteappen.

Annonce

Hr og Fru Danmark swinger

Hvem er det, der swinger?

- Her kommer alle. Unge over 18 år til ældre på 80. Hr og Fru Danmark. Det kom faktisk bag på mig, da jeg startede, at det var helt almindelige mennesker, siger Majken og fortsætter.

- Et eksempel kan være et ældre par, hvor manden efter mange år endelig får fortalt sin kone, at han er biseksuel, og at han har behov for at udleve sine behov. Ved at komme i swingerklub, kan de fortsætte deres ægteskab. Derudover er det klart min erfaring, at folk bruger swingerklubben som et fristed.

Så det forventes ikke, at man mødes udenfor klubben?

- Det sker, at folk begynder at date, men det er sjældent, da det netop er et fristed. Det er mere realistisk, at de i klubben finder nogle som de mødes og have sex med, og det er det.

Hvad vil du sige til dem, der frygter at møde nogle de kender?

- Her er det vigtigt at huske på, at dem du møder jo selv er her. Når det er sagt, er det uhyre sjældent, at folk møder andre på den måde.

Swingerklub i Vanløse. Foto. Jacob Waage / © Byrd
Der er også en massagebriks/gynækolog stol i swingerklubben. Ifølge Majken bruges den ofte til massage. Foto. Jacob Waage / © Byrd


Er det et krav, at man har sex når man kommer her?

- Altså formålet er jo at swinger, siger Majken og griner.

- Det er ikke et krav, at man har sex. Man skal jo have lyst. Der er nogle, typisk de første par gange, der bare kommer og kigger for at finde ud af om det er noget for dem. Andre kommer med klubpartnere.

Klubpartnere?

- Ja, folk som de kun ses med i klubben, og det kan både være singler, folk i forhold eller folk i åbne forhold. Det er mit indtryk, at specielt singlekvinderne ofte synes, at det er trygt i en swingerklub, fordi de ved, at der er nogle det passer på dem. Og mest af alt, at der ikke er noget, de skal forholde sig til efterfølgende.

Annonce

Hej! Skal vi have sex?

Hvad har man på i en swingerklub?

- Det er jo ikke en badeanstalt, så kvinderne har typisk undertøj, underkjole eller mindre på. Mændene er typisk nøgne, da de er glade for at vise deres ædlere dele frem, siger Majken og griner.

Men hvordan fungerer det, hvis man kommer alene i en klub og måske er ny? Er det sådan, at man går hen og siger: 'Hej! Skal vi have sex?'

- Nogle har en profil på vores hjemmeside, hvor de skriver med andre, om sine eventuelle fantasier. Og når man ankommer, spørger vi altid, om det er første gang, du har været her, hvor vi også gør det klart, at klubben altid passer på dig. Ikke fordi jeg oplever, at nogens grænser  er blevet overtrådt, men det er den sikkerhed du har. Vi går rundt og sikrer os, at alle er okay, fortæller Majken og fortsætter.

- Men for at svare på dit spørgsmål. Det at mødes og have sex, er jo ren og skær kommunikation. Du kommer i snak, og så kommer tingene ofte af sig selv. Du behøver ikke skulle sætte ord på, siger Majken, der fortæller at klubben består af ti rum, hvor alle er velkommen. Det er kun til deres gloryhole-rum, at man kan lukke døren, også tage imod eller give på den anden side.

Artiklen fortsætter under billederne.

Hullerne du ser på endvæggen er gloryholes, hvor der kan stå en eller flere mænd på den anden side af væggen. Foto. Jacob Waage / © Byrd
Et andet tyope gloryhole er det som Majken kalder Pizzaovnen. Her ligger kvinder på madrassen inde i rummet. Der føres klæde for hullet, også står  - typisk - mændene på den anden side. Foto. Jacob Waage / © Byrd

- Derfor skal du også forvente at blive kigget på. Og når folk ligger og har sex, som der jo ret ofte sker her, griner Majken og fortsætter.

- Skal du altid spørge, om du må være med. Du må ikke bare komme og deltage i noget seksuelt uden at spørge. Og det er mere end okay at sige nej tak. Et nej er altid er nej. Det oplever jeg tit.

Hvad med sikker sex?

- Vi opfordrer til sikker sex. Der ligger kondomer og glidecreme overalt. Du skal huske, at det er voksne mennesker, og vi forventer at vores medlemmer passer på sig selv. Derudover har vores madrasser af kunstlæder og der er vådligger lagen på den der ikke kan tørres af som sengene med kunstlæderet kan, svarer Majken og slår fast, at de ansatte ofte gør rent og at der er sprit i hvert rum samt flere steder på gangen, for at undgå at folk bliver smittet med covid-19.

Annonce

10 til 18

Hvis du tror, at en swingerklub har åbent om aftenen, kan du godt tro om igen. Majken fortæller nemlig, at klubben, som har plads til 50 mennesker - også under corona, har åbent til 10 morgen til 18 aften. Og det er der en grund til.

- Der er jo dem, der lige er til “tandlægen,” siger Majken og slår fast, at de ikke opfordrer til utroskab, men at de skaber nogle rammer hvor man kan komme og have sex med andre, uden forpligtelser. Men her er typisk mellem 5 til 30, og her er altid et dejligt flow, siger Majken og fortæller afsluttende, at alle dage i swingerklubben har et tema, såsom pardage, dage med fokus på forskellige aldersgrupper samt seksuelle præferencer, dog så gør Majken det klart, at man altid er velkommen.

Majken er ikke Majkens rigtige navn. Af hensyn til sin familie ønsker hun at være anonym. Redaktionen er Majkens rigtige navn og identitet bekendt.


Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Det sker

Kunstudstilling i Amager centret: `Way out of function`

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Offentlige midler

Nye beskyldninger: Borgmester brugte kommunens medarbejdere til at reklamere for sit parti

LOTTERI

Lynetteholm: Borgere bliver udtrukket via Danmarks Statistik

Trafik

SF vil lukke 100 gader for gennemkørende trafik

Hunde i byen

Løs hund overfaldt Jonatan: Fodboldtræning endte på hospitalet

LIV inviterer

3-2-1 ... Nedtællingen er for alvor begyndt til dette års kvindemesse

KANDIDATTEST

Ved du hvem, du vil stemme på? Tag kandidattesten her

Forurening

Massivt fund af kræftfremkaldende stof vækker bekymring: Findes PFOS også i København?

Det sker

`Way out of function`: Kunstudstilling i Amagercentret

112

Indbrudstyv taget på fersk gerning

Byudvikling

Slut med at klage over Lynetteholm: - Det er en demokratisk skandale

Samfund

Dybvandsbombe fundet i Lynetteholm-undersøgelse

Samfund

Stjerneadvokat hyrede sig selv for skattekroner - men borgmester kan ikke svare på, om hun synes, det er okay

Amager Fælled

Ni personer anholdt: Trængte ind på rådhuset

Annonce