Annoncørbetalt indhold

Er du kommet hjem til indbrud efter sommerferien?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

I Danmark besidder vi desværre en uheldig europa-rekord; danskerne udsættes nemlig for flest indbrud pr. indbygger i EU. Heldigvis tyder nye tal fra Danmarks Statistik dog på, at tendensen kan vendes. Antallet af anmeldte indbrud efter sommerferien er i år faldet betydeligt. Det seneste fald i antallet af ejendomsforbrydelser er en fortsættelse af en længervarende tendens - siden 2009 er antallet endda faldet med hele 60 procent.


Annonce

Hos Bagger Låse & Alarm A/S, som er et af Danmarks største låsesmedsvirksomheder og med afdeling i København, glæder de sig meget over udviklingen, og de ønsker at bidrage effektivt til en yderligere nedsættelse. Direktør Thomas Bagger fortæller:


Hos Bagger Låse & Alarm er vi særdeles glade for det faldende antal af ejendomsforbrydelser i Danmark, og specielt hovedstaden. Det betyder nemlig, at danske familier på ferie, lokale virksomhedsejere, fritidshus-ejere og mange andre kan føle sig mere og mere trygge, når de ikke er at finde på matriklen”.


Gode råd til at holde tyven ude af dit hjem

Når det kommer til at holde tyven væk fra dit hjem og dine ejendele, ønsker Bagger Låse & Alarm A/S med deres seneste kampagne - “Stop Tyven!” - at klæde danskerne endnu bedre på. Thomas Bagger peger på hjælp blandt naboer som en af de mest effektive tiltag, når det kommer til at holde tyven på afstand. Han fortæller:


I forbindelse med at holde tyven væk fra hjemmet, er det ganske effektivt at få huset til at se befolket ud. Eksponering er tyvens værste frygt, og de vil for alt i verden undgå at blive set, hvorfor de typisk helt undgår at forsøge at bryde ind i hjem, hvor der er blot den mindste tvivl om, hvorvidt der er nogen hjemme."


"Vi har samlet 25 gode råd til at holde tyven på afstand, når du er væk fra hjemmet med udgangspunkt i at få dit hus til at være så u-attraktivt som muligt. Mange af de gode råd er ganske nemme at gøre til en god vane, og det er da også meningen, at det ikke skal være besværligt eller omfattende - for det behøver det sket ikke. Lån f.eks. din skraldespand, indkørsel og din tøjsnor til naboen og lad være med at rydde for grundigt op, inden du tager afsted”.


Derudover fremhæver Thomas Bagger, at det naturligvis også er vigtigt at sikre husets døre og vinduer samt øvrige sikkerhedsforanstaltninger.


Låse og nøgler er afgørende i forhold til at forsinke, stresse og forstyrre tyven, som er mest eksponeret, når han skal trænge sig adgang til hjemmet. Bare få sekunders forstyrrelse tyder på at kunne forhøje chancen for at en nabo eller forbipasserende opdager tyven mærkbart.


I denne forbindelse anbefaler Bagger Låse & Alarm med “Stop Tyven!”-kampagnen også at installere tænd/sluk-lys ved husets indgange. Ønsker du at læse flere gode råd til at skabe mere tryghed, når du er væk fra hjemmet, kan du finde alle 25 sikkerhedsråd her.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.