Annoncørbetalt indhold

Er du på jagt efter udstyr til teater eller events?

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Står du i den situation, hvor du skal bruge udstyr til enten teaterforestillinger eller events, så kan du med fordel klikke ind på Lightpartner. De er nemlig leverandør af udstyr til både teater-, event- og tv-branchen. De har et simpelt motto, som de baserer sig på altid at leve op til. Helt konkret går det ud på, at de altid vil levere produkter af højeste kvalitet, og de ønsker at levere den bedst mulige service overfor dig som kunde, så du ender op med et resultat, som du er hundrede procent tilfreds med.


Annonce

Hvem er Lightpartner? 

Lightpartner er en virksomhed beliggende i Herning, og de fleste af deres medarbejdere har mere end ti års erfaring indenfor branchen, hvilket gør dem til yderst specialiserede folk på området. Hos dem kan du få en masse forskelligt udstyr, som du med fordel kan anvende, hvad end du er ansvarlig for en teaterforestilling eller et event, som kræver et særligt show. Hvis du klikker ind på deres hjemmeside, kan du finde kontaktoplysninger på firmaet, og du er altid velkommen til at kontakte dem, hvis du har yderligere spørgsmål til deres produkter. Desuden kan du altid få yderst god og erfaren rådgivning af deres dygtige og kompetente medarbejdere. Klik ind på deres hjemmeside lightpartner.dk for at kigge dig omkring i deres store sortiment.


Hvilke lyskilder kan du få? 

Hos Lightpartner kan du få en masse forskellige lyskilder. De tilbyder et stort udvalg af lamper til blandt andet teater, tv og studie, diskoteker, spillesteder og meget andet. Du kan blandt andet finde statisk lys, moving lights, effektlamper, arbejdslamper samt meget mere. Effektlamper er gode til at skabe særlige stemninger, og indenfor deres store udvalg af effektlamper finder du blandt andet Blinder lamper, stroboskoper og UV lamper, som alle er gode og effektive til at skabe helt særlige effekter til dit show. Deres moving lights er særligt gode, hvis du eksempelvis skal afholde koncerter, eller hvis du skal bruge scenelys til diskoteker eller teater. Det er en meget fleksibel form for belysning, idet du kan justere og dreje lamperne, så de passer til den scene eller det område, hvor du ønsker at få belysning.


Klik ind på Lightpartners hjemmeside

Du kan med fordel klikke ind på Lightpartners hjemmeside, hvis du ønsker at udforske og finde inspiration. Udover deres forskellige lamper, finder du også højttalere samt lydpulte og tilbehør. Du finder desuden stativer og forskellige produkter, som du kan bruge til forbrug. Dette gælder blandt andet batterier, renseservietter, boltvarer, forskellige ting til scene og gulv, skriveredskaber og tape.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.