Annonce
Nedtællingen er begyndt...

Tag på kvindemesse og vind et ophold på et af byens lækreste hoteller

Villa Copenhagener er blandt vores samarbejdspartnere, og du kan få gode rabatter til byens måske lækreste hotel, på Kvindemesse Venus 30. oktober.
Villa Copenhagen, DAC og Peech er blandt de seneste samarbejdspartnere på Kvindemesse Venus. Nedtællingen er begyndt...

Når vi lørdag 30. oktober inviterer til Kvindemesse Venus, bliver det med masser af inspiration og fristelser. Det kan vi godt love.

Nu er nedtællingen for alvor begyndt, og det kan mærkes på tilslutningen og interessen.

Således kan vi nu afsløre, at vi har indgået et samarbejde med et af hovedstadens vel nok lækreste hoteller, nemlig Villa Copenhagen.

Annonce

Villa Copenhagen giver ikke alene 20% rabat på alle bookinger under kvindemesssen, de smider også et gavekort på et deluxe-værelse for to personer inklusiv morgenmad i puljen. Rabatter og konkurrencer venter dig, ligesom der venter dig og dine veninder en masse andre fristelser, blandt andet fra DAC, der kan findes på Venus 30. oktober.

I denne uge er det sidste chance for at købe en stand på messen, som afholdes lørdag 30. oktober i Codanhus på Frederiksberg. Info om og priser på stande gives ved kontakt til Frederikke Strand på 28716014

DAC (Dansk Arkitektur Center, red.) blæser vores gæster bagover med deres stand, og kommer med alt det bedste fra deres udstillinger og daglige fristelser.

intimitet, sex og boligindretning

MyHouse er også at finde på messen, hvor alle gode tips og tricks for boligkøbere serveres for messens gæster. Den perfekte bæredygtigheds-guide når du køber nyt hjem.

Peech er blandt flere stande i 'The Pink Room'. Peech tilbyder seksualundervisning, frister med sexlegetøj, og giver gode råd til bedre intime oplevelser. For dig selv eller sammen, og med masser af gode kvalitative tilbud fra webshoppen. Og ikke langt fra Peech har Heartcup deres stand. Heartcup menstruationskop er et billigt og bæredygtigt alternativ, som erstatter brug af bind og tamponer, og som ifølge Heartcup giver 100% frihed. Se selv efter på messen hos Heartcup.

United by hair tager dig igennem fire sæsoner for dit hår, og har speciale i krøllet hår. De er at finde på messen med masser af inspiration.

Blandt de mange foredrag og talks der vil være på messen har succesforfatteren Nillou Zoey Johanssen meldt sin ankomst, ligesom Lucy Vittrup også er blandt talerne og foredragsholderne når det kommer til selvudvikling.

Annonce

Sidste chance for at købe stande

I denne uge er det sidste chance for at købe en stand på messen, som afholdes lørdag 30. oktober i Codanhus på Frederiksberg. Info om og priser på stande gives ved kontakt til Frederikke Strand på 28716014.

Billetsalget foregår på Kvindemesse Venus' hjemmeside hvor billetprisen er kr. 264,- pr. person.

Følg med på www.kvindemessevenus.dk

Annonce

Mest læste

Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Det sker

Rookie Runners: Løb og fællesskab på Nørrebro med plads til alle

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Bolig og livsstil

Broderi, bajer og bandeord: -Jeg vil hellere have klippet fingrene af end at brodere missekatte i en robåd

Annonce