Annonce
Byliv

Event: Gratis fyraftensrose og jazz på Livingstone

Rosé på Livingstone. Foto: Malue Henriksen
Nu har du mulighed for at komme og nyde et koldt glas rosé til lyden af jazzmusik på Livingstone, autentisk restaurant ved søerne.

Solen skinner, sommeren står for døren og weekenden er lige rundt om hjørnet. Det skal da helt sikkert fejres, og derfor inviterer ØsterbroLIV til gratis fyraftensrosé og musik i samarbejde med Livingstone.

Her har du mulighed for at nyde et koldt glas rosé sponsoreret af Siefert Vin, med udsigt ud over søerne og samtidig nyde lyden af sød musik fra en af Københavns mest velbevandrede jazzmusikere; David Demond Dunbar.

Så tøv ikke; tag kollegaen, naboen, svigerfamilien eller vennerne under armen og duk op til en hyggelig aften med masser af LIV, god stemning og kolde drikke.

Annonce

Hvor og hvornår?

Hele herligheden løber af stablen fredag den 11. juni fra klokken 15.30 til 17.30 på:

Livingstone, Sortedam Dossering 81

Der er et begrænset antal billetter, så skynd dig at booke dit bord her eller gå ind på billetto.dk og søg efter ØsterbroLIV og Livingstone.

Du har mulighed for at beholde dit bord efter 17.30, hvis du har lyst til ´all inklusive´ middag. Det kan du gøre samtidig med at du booker din gratis billet inde på billetto, hvor du også automatisk får en rabatkode på 15 procent resten af aftenen.

Har du spørgsmål omkring booking, kan du kontakte Livingstone på telefon; 22 14 03 63

Vi ses til den 11. juni klokken 15.30 til en hyggelig aften i fællesskab og begejstring.

Der er taget forbehold for coronarestriktioner - husk coronapas hvis I vil være indendørs.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce