Annoncørbetalt indhold

Events i hjertet af København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det kan være svært at finde et sted at være med lidt plads, eller bare at finde et sted overhoved, til at holde din næste store forsamling, når det er i midten af København. Det er langt fra det nemmeste sted at finde plads til at lave et showroom. Der er i hvert fald ikke mange der kan finde den slags plads i kælderen. Men heldigvis, kan du simpelthen leje dig ind til venue København.

Det er et prisvindende sted, i midten af København, hvor du kan holde lige præcis det event som du drømmer om at planlægge. Du kan med dejlig ro i maven vælge Blank Venue, da de har fået 5 ud af 5 stjerner, i anmeldelser fra deres kunder. De har fokus på deres kunder og hvad de gerne vil have for en venue. Med det er der stor fleksibilitet, så det kan blive unikt for hver individuelle kunde. Der er både tilbud med tema-serveringer, dekorationer og indretning, lavet specielt til din venue. Der er mulighed for møde og konference, et Pop-up showroom, firma og brand events og middagsselskaber. Der er to forskellige lokaler at vælge imellem, som så vil blive skræddersyet til at blive som du vil have det.

Annonce


Middage og events

Til events er der Cavlingsuiten. Et rum til flere forskellige aktiviteter og muligheder. Der er designermøbler og en moderne indretning. Det er lavet med hensigten til at være ideelt til presselanceringer, kundepræsentationer, get-togethers osv. Du kan vælge om du blot vil leje lokalet, og styrer hele showet selv, eller om du gerne vil slippe for slæbet, og få en hjælpende hånd med alt det praktiske. Her vil der blive sørget for servering af mad til dekoration og opstilling af lokalet. Alt sammen så det bliver som kunden gerne vil have det. Med en Prestige Award for ”Events Services”, kan man roligt sige at det er lykkedes dem at lave et perfekt sted for events.

Med private dining København, kan du holde en stor og stilfuld middag, med op til 50 gæster i den moderne 250 kvadratmeters lejlighed, fordelt på to rum. Det er smukt designet, og fungerer til både brunch, frokost og middag. Det kan være for familien, arbejdet eller hvad du end har brug for. Med Blank Venues samarbejde med cateringfirmaer, vinleverandører og professionelle kokke, kan du få en helt speciel oplevelse med den bedste mad og drikkelse til dig og dit selskab.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.