Annoncørbetalt indhold

Få bugt med rotterne

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Med de klimaforandringer vi ser mere og mere til, vil vi også møde flere af de skadedyr, vi kalder for rotter. Det er noget, de fleste gerne vil undgå, men hvordan får du bugt med rotterne? Det får du nogle kvalificerede bud på i dag.

Få fat i dit kloakfirma og få tjekket din kloakering

Annonce

Med klimaforandringer kommer vi til at opleve flere tilfælde af skybrud og oversvømmelser i de danske kloaker. Især i de ældre kloakeringer kan der være risiko for, at der sker brister, og at kloakeringen ikke er i stand til at klare de store mængder regn, der kan falde inden for kort tid.

Vi har allerede set tilfælde af oversvømmelser på grund af skybrud i år, og det er desværre den fremtid, vi bliver nødt til at forberede os på. Det slutter dog ikke ved de trælse episoder med oversvømmelser, men de dyr som f.eks. rotterne, vil på samme tid komme mere til syne og vi vil opleve større problemer med rotterne.

Hvis du ejer en bygning, er det vigtigt, at du ikke glemmer at få tjekket din kloak. Det er ikke noget, du selv bør gøre, men i stedet skal du kontakte dit kloakfirma, som kan hjælpe med som det første at tjekke op på tilstanden af kloakken.

Få monteret rottespærrer, hvis ikke du allerede har disse

Kloakken ligger under jordens overflade, og det er derfor let som husejer at glemme, at der også skal ske tjek af kloakken, men om ikke andet, så er det utroligt vigtigt ikke at glemme. Er kloaksystemet dårligt kørende under jordens overflade, så kan det muligvis nå at reddes ved hjælpen fra din kloakmester, men kommer du i tanke om det for sent, så kan du risikere, at det koster et helt nyt kloaksystem.

Mens du har kloakmesteren på visit, vil der også kunne tjekkes op på, hvordan det ser ud med diverse rottespærrer i kloakken. En rottespærrer nede i kloakken sikrer dig som husejer mod at få rotterne ind i hjemmet. Rotter er skadedyr og kan derfor udrette utrolige skader på dit hjem, som kan koste dig dyrt. De yngler desuden og kan være svære at slippe af med, når de først har fundet vej ind.

En rottespærrer i din kloak er en spærrer, der tillader vandet at flyde frit, men lukker af for genstande eller lignende, der flyder i kloakken, så det ikke kommer ind i hjemmet. Med en rottespærrer sikrer du dig, at du får bugt med rotterne én gang for alle.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.