Annoncørbetalt indhold

Få opbevaret alle dine ting, hvis du er ude af huset for en stund

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Det har været en smule begrænset med udlandsrejser de sidste par måneder, og i det hele taget har hele COVID-19-perioden sat en stopper for manges drømme om at komme ud for landets grænser. Modsat er der rigtig mange, der er flyttet i ny bolig under corona, og det ser ikke ud til at denne trend har planer om at stoppe, selvom vi går bedre tider i møder, hvor nu det også bliver muligt igen at rejse. Uanset om du skal rejse, eller om du skal flytte, så kan det være en rigtig god idé at få opbevaret alle dine ting et sikkert sted.


Annonce

Hvis du skal til udlandet

Der kan være mange gode grunde til at rejse ud i verden, men det er en god idé at lej et opbevaringsrum, så du er sikker på at alle dine ting er opbevaret et sikkert sted. Hvis du eksempelvis har sabbatår, og planlægger at rejse et par måneder til Asien, kan det være en smart løsning at få opbevaret alle møblerne og alt det varme tøj et tørt sted, hvor tingene ikke går i stykker mens du er afsted. Det kan også være, at du skal udstationeres et sted ude i verden, i forbindelse med dit arbejde, og ønsker at opsige din lejlighed eller sælge huset i Danmark, indtil du kommer hjem igen, men ikke ønsker at sælge alle dine ting.


Hvis du flytter i nyt

Hvis du står midt i en flytning, så er det også rart, at man slet ikke skal tænke på alle sine ting, så længe de er opbevaret et sikkert sted. Er du eksempelvis ved at få bygget et nyt hus, og har valgt at stille alle dine ting i dine svigerforældres garage, så er du hverken forsikret hvad angår tyveri, fugt eller rotter, og det er derfor ikke nogen optimal løsning. Det kan også være, at du skal flytte i lejlighed, og ønsker at flytte de større lidt møbler ét ad gange i ro og fred. Så er det altså meget rart, at kunne fragte dem stille og roligt fra et opbevaringsrum, og dermed tage det i dit helt eget tempo.


Et rum til alle 

Med et opbevaringsrum fra Pelican Self Storage er du godt dækket ind, for de har nemlig rum i hele København, og er yderst fleksible hvad angår udlejning. Her kan du få rum i mange forskellige størrelser, i forskellige perioder. Så uanset om du ejer inventar fra en 40 kvadratmeter stor lejlighed eller fra et stort palæ, og uanset om du er væk til Thailand i én måned eller på arbejde i USA i et halvt år, så har de et rum til alle dine ting.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.