Annonce
Byliv

Fastelavnsbolle-amok: Hvor vildt bliver det i år?

Efterspørgslen på fastelavnsboller hos Hart Bageri var enorm i 2021. Særligt deres version med solbærsyltetøj og vanillecreme var populær. Foto fra Facebook
Sidste år gik vi amok i de creme- og flødeskumsfyldte herligheder, og lange køer af fastelavnsbolle-hungrende borgere fyldte gaderne i København og på Frederiksberg. Vi har spurgt Hart Bageri på Gammel Kongevej, om de forventer samme massive efterspørgsel på fastelavnsboller i år.

Er du til den med syltetøj lavet på wienerbrødsdej, den todelte, der byder på en rig mængde flødeskum, eller den gammeldags gærdejsbolle med vanillecreme? Fastelavnsbollen får folk på gaden som aldrig før, og sidste år kunne medierne berette om fastelavnsbolle-hungrende horder, der indtog gaderne for at sætte tænderne i de søde boller.

Så hvordan forbereder bagerne, der oplevede den voldsomme efterspørgsel sidste år, så den kommende fastelavnsbollesæson 2022? Det har vi spurgt Mads Pedersen om, som er FOH-manager hos Hart Bageri på Gammel Kongevej.

Kø rundt om hjørnet

- Vi har sat ekstra mandskab på inde i butikken, og vi har alle mand på dæk, og så har vi lært af alle de småfejl, som vi lavede sidste år. Dengang havde vi for eksempel ikke en webshop, hvor folk kunne forudbestille til dagen efter. Det har vi lavet nu for at undgå de lange køer, som vi så sidste år. Da var der kø rundt om hjørnet til 7-eleven hele dagen, og det vil vi gerne undgå i år, siger Mads Pedersen, som dog forventer, at efterspørgslen vil være lidt mindre ekstrem i år, hvor landet ikke er lukket ned som for et år siden.

Vi har sat ekstra mandskab på inde i butikken, og vi har alle mand på dæk.

Mads Pedersen, FOH-manager hos Hart Bageri på Gammel Kongevej

- Jeg tror ikke, vi vil opleve samme rush i år som sidste år, men vi tror stadig, at vi får travlt fra midt januar til slut februar, særligt i weekenden. Vi starter med salg af fastelavnsbollerne 24. januar og håber på, at webshoppen er klar allerede 17. eller 20. januar, siger Mads Pedersen.

Sidste års mest populære fastelavnsbolle hos Hart Bageri var fastelavnsbollen med solbærsyltetøj, som er lavet på croissantdej, vanillecreme, og som er toppet med lidt solbærstøv.

Annonce
sygeplejerske

For 20 år siden forlod Ulla jobbet som sygeplejerske: Nu får presset på hospitalerne hende til at vende tilbage

Det sker

Prøv kræfter med klatring: Beta Boulders inviterer indenfor

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
vanvidskørsel

24-årig kørte Emilie ihjel: Kendt skyldig i uagtsomt manddrab

Corona

Trods stigende smitte blandt pædagoger: Jeg er ikke bekymret for børnenes udvikling, siger institutionsleder

København

Corona i de københavnske daginstitutioner: Psykolog frygter for børnene på lang sigt

112

Har stadig ikke lært lektien: Lovbrud kostede 25.000 kroner

Mens politikerne skændes om løsningen: Virksomheder mangler akut hænder til 14.000 jobs

112

Politiet anholder fire drenge for knivstikkeri i Valby

Coronasmitte

Stejl smittekurve rammer daginstitutioner: - Der bliver trukket hårde veksler på vores raske personale

Trafik

Vil have bedre sammenhæng med sti-system: Drop ensretning for cykler

Det gode arbejdsliv

Merveille kæmpede i flere år: Kendte ikke til usynligt handicap

3F-formand stopper efter afsløringer om dobbeltliv: Her er det, du skal vide om sagen

Butiksnyt

Efter knap 30 år: De frække damer har forladt Gammel Kongevej

Kræft

Mille faldt om på badeværelset: Vi gik alle rundt og lod som om, alting var okay

Trafik

Ingen kan nå over det lyskryds: Jeg så så sent som i morges en mor, der tog sit barn op og løb med det i armen

Annonce