Annoncørbetalt indhold

Fedtfrysning kan reducere fedtceller

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

CoolSculpting er hurtigt blevet en af de mest populære behandlinger i dag, siden den blev FDA godkendt i 2010 af det amerikanske sundhedsanstalt. Det er en fedtfrysning teknologi, der effektivt rammer de fedtdepoter, der kan være svære at komme af med alene med kost og træning. Find ud af alt, hvad der er værd at vide om CoolSculpting i dag


Annonce


Fra ispinde til fedtfrysning

CoolSculpting er en fedtfrysning teknologi, der blev skabt i 90`erne i fællesskab af de to læger; Rox Anderson og Dieter Manstein, der var tilknyttet Harvard Universitet og Massachusetts hospital. Idéen til fedtfrysnings teknologien kom fra en ting, som de begge var bekendt med som familiefar. Børn der spiste mange ispinde gennem deres barndom, havde en tendens til at udvikle smilehuller. De forbandt således kulde med fedttab og efterprøvede deres tese i flere år, indtil det lykkedes dem at bevise, at fedt er mere sensitiv for kulde end nerver, hud, muskler og andre kropsvæv.


Resultater med CoolSculpting er for evigt

Anderson og Manstein fandt frem til, at når fedtceller bliver udsat for en temperatur omkring minus 11 grader, så bliver der gjort skade på fedtcellerne, og de nedbrydes derefter langsomt. Over tid sørger kroppen for at fjerne de døde fedtceller helt naturligt via nyrerne. Denne proces tager typisk otte til tolv uger.


Undersøgelser viser, at man kan reducere op til 25 % fedtceller på det valgte behandlingsområde. Reducering af fedtceller er muligt, da kroppen stopper med at danne fedtceller i puberteten. Man har med andre ord kun et vis antal fedtceller i kroppen efter puberteten. Derfor er resultater med CoolSculpting noget, der varer for evigt.


Man kan bruge CoolSculpting på hele kroppen

Sørg altid for at søge råd hos din egen læge eller kosmetiske specialklinik, hvis du overvejer at få foretaget en fedtfrysning. Man kan få fedtfrysning på alt fra maven til dobbelthagen. Det er dog noget, man typisk bruger de steder på kroppen, hvor man ikke kan komme af med fedtet alene med god kost og træning. Det er steder såsom fedt på overarme, bh-deller eller en dobbelthage. Med CoolSculpting kan fedtet på alle de steder reduceres, så man kan se en væsentlige ændring.CoolSculpting er en ikke-kirurgisk behandling

Fedtfrysning kan ikke betegnes som kirurgi. Fedtet bliver behandlet ved, at det bliver holdt af og nedkølet af en applikator. Herefter mærker man et sug grundet vakuumet i applikatoren og lidt stikken. Selve proceduren tager mellem 35 minutter til lidt over en time. Man kan nemt læse, arbejde, være på sin telefon eller se et program, imens man får behandlingen.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.