Annonce
Kultur

Festival tænker ud af boksen i en coronatid: - Vi kan jo ikke lave dansegulve og nattefester

2021-udgaven af Strøm Festival bliver både afholdt digitalt og fysisk. Foto: Malthe Folke Ivarsson

Nu kan du glæde dig til 2021-udgaven af Strøm Festival, der fejrer Danmarks stærke elektroniske musikscene med en 96 timers uafbrudt tour de force, der kommer rundt i alle afkroge af den elektroniske musik.

Strøm Festival præsenterer blandt andet MegaMix96, hvor 48 djs skal sætte gang i det, der kommer til at blive Danmarkshistoriens længste livestreamede dj-mix.

Desuden vil festivalen være en blanding af digitale og fysiske events med det formål at give publikum de største musikoplevelser under coronasikre forhold.

Annonce

Programmet er spækket med diverse oplevelser, herunder yoga på byens grønne spots, unikke audiovisuelle værker i Imperial, digital inspiration til hjemmeproducere og meget mere.

Fælles for alle punkter på programmet er dog, at musikmiljøet får en saltvandsindsprøjtning, og at planlægningen er coronavenlig.

- Vi kan jo ikke lave dansegulve og nattefester, så i stedet har vi trukket de store musikoplevelser ind i alternative venues som biografen og kirken. Vi har også tænkt i
måder, der kan gøre indholdet tilgængeligt for endnu flere mennesker i længere tid ved at udvikle digitale formater som Audio//Visuel 2021, MegaMix96 og Producer i
en Pandemi, påpeger Kristian Kjøller, indholdschef for Strøm, i en pressemeddelelse.

Strøm Festival 2021 løber af stablen 11. august og slutter 14. august. Du kan læse mere om programmet på strm.dk.

Annonce