Annonce
Kultur

Filminstruktør drager til Nordhavn for at finde svar: Hvad kan det lokale samfund?

I forbindelse med sin film "Lille sommerfugl" tager filminstruktør Søren Kragh-Jacobsen på turné i de danske lokalsamfund. Snart lægger han vejen forbi Nordhavn. Foto: Niels Ahlmann Olesen/Ritzau Scanpix

Efter fem måneders ventetid er "Lille sommerfugl" tilbage på biografplakaterne – og som en kærlighedserklæring til de danske lokalsamfund drager instruktør Søren Kragh-Jacobsen på turné med filmen.

Turnéen lægger vejen forbi Big Bio Nordhavn 10. maj, hvor instruktøren tager en snak med den lokale ildsjæl Michael Nellemann om, hvad han holder af ved det lokale, og hvad det lokale samfund egentlig kan.

Michael Nellemann er ejer af boghandleren Thiemers Magasin på Vesterbro, der ikke blot er en boghandler, men også et samlingspunkt for fællesskab, bogklubber, skrivekurser og andre forsamlingsaktiviteter. Derudover er han blandt andet tidligere museumsdirektør på Nivaagaards Malerisamling.

Annonce

"Lille sommerfugl" er et folkeligt komediedrama om kærligheden i et nedslag hos et lokalt samfund. Det er netop filmens tematikker, der er udgangspunktet for Søren Kragh-Jacobsens samtaler med de lokale ildsjæle, han skal møde på turnéen.

Som læser af ØsterbroLIV kan du møde Søren Kragh-Jacobsen og se filmen til halv pris af en normal forestilling. Klik på linket her og vælg mandag 10. maj klokken 18.30 og marker, at du er læser af ØsterbroLIV

_

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Annonce