Annoncørbetalt indhold

Find balancen med det rigtige yogaudstyr fra Fitness Engros

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

En aktiv hverdag med yoga

Hverdagens stress og jag kan sætte sig i kroppen som spændinger og angst. Hos Fitness Engos har vi et stort udvalg af forskelligt yogaudstyr, som kan bruges både til hjemmestudiet eller som udstyr i fitnesscentret. Yoga er godt både som motion og genoptræning, og er en populær aktivitet i mange fitnesscentre. Find det fitness udstyr I har brug for hos Fitness Engros

Annonce

Alt i yoga- og pilatesudstyr

Vil du hjælpe dine kunder til at have det bedste udgangspunkt for en god yogatime, så kan du hos Fitness Engros finde alt hvad du har brug for. Både yoga og pilates er blevet meget populære måder at være aktiv på. Det er en måde at bevæge sig på, som både kræver styrke, men som samtidig er skånsom for kroppen og god til blandt andet genoptræning. I vores brede sortiment af yoga- og pilatesudstyr kan du finde alt lige fra måtter til blokke og reformers. Yogablokke er blandt andet gode til at give ekstra stabilitet og støtte under yogaøvelserne, så man ikke kommer ud i ubehagelige stillinger, som kroppen ikke er helt klar til. Yogablokkene fås i mange forskellige farver og materialer – så er det nemt at finde præcis den yogablok, som passer perfekt til dig eller dit hold

Vi yder professionel og kyndig hjælp til dine behov

Uanset om du er på udkig efter fitness udstyr til dit private hjem eller til dit fitnesscenter, så er vi hos Fitness Engros altid klar til at hjælpe dig med at finde det udstyr, som passer til dine projekter og behov. På vores hjemmeside kan du ud over et stort udvalg af yogaudstyr finde alt i fitness udstyr til diverse sportsgrene. Blandt andet har vi et stort udvalg af udstyr til crossfit – en af de mest populære sportsgrene, som bliver dyrket både for det fysiske, men i særdeleshed også for det sociale. Sport og fysisk aktivitet er med at til at samle mennesker og skabe sunde relationer, og hos Fitnes Engros er vi glade for at kunne hjælpe med at skabe gode fællesskaber baseret på fysisk aktivitet.

Besøg vores store showroom

Er du i tvivl om hvilket fitness udstyr der er det helt rigtige for jer, så kan du med fordel besøge vores 450kvm store showroom i Taastrup. Book en aftale til et besøg, og så står vores rådgivere klar til at hjælpe dig med at finde det rette fitness udstyr til dit projekt – uanset om det drejer sig om et fitnessrum til det private hjem eller udstyr til et professionelt center.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.