Annoncørbetalt indhold

Find den bedste sovesofa

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Bor du et sted, hvor pladsen er trang, eller er det teenageværelset, der skal indrettes? Det er ikke altid, der er god plads til en dobbeltseng, men det er alligevel rart at vide, at man har et godt sted at sove – og det er noget af det, en sovesofa kan. Hvis du generelt tænker, at rummet ikke har plads til både en seng og en hyggekrog med sofa og TV, er sovesofaen altså et rigtig godt kompromis, der giver dig begge dele – men det er vigtigt, at komforten er helt i top, især når der skal soves.

En seng er ikke bare en seng – og på samme måde er en sovesofa heller ikke bare en sovesofa. Først og fremmest kan man kigge på materialerne – hvilken form for tekstil, skal den være fremstillet i, hvis det overhovedet skal være i tekstil? Nogle foretrækker uld, mens der er andre, der ikke så godt kan tåle det, og så kan det være, bomuld i stedet er vejen frem. Det er alt sammen noget, I kan undersøge, når I går på opdagelse og ser på de mange forskellige sovesofaer, der er på markedet, og som hver især har forskellige egenskaber. Her finder du nogle af de bedste sovesofaer.

Annonce

Design i højsædet

Når du hører ordet sovesofa, tænker du måske hurtigt på en halvslidt og sammensunken sofa i et kælderværelse, der måske burde være blevet skiftet ud for et par år siden. Det kommer hurtigt til at skabe associationer til teenagetiden, og selvom den garanteret har tjent godt, er det ikke nødvendigvis den form for sofa, man har lyst til at have stående på gæsteværelset – eller i stuen, hvis I vil have plads til overnattende gæster i en lejlighed, der ellers ikke har et ekstra værelse til netop de situationer. Her kan det godt betale sig at kigge efter en lækker og stilren sovesofa.

I dag er der mange sovesofaer, der har design så meget i fokus, at man ikke ved eller lægger mærke til, at det er en sovesofa, hvis ikke man vidste det på forhånd. Det er noget af det, mange gerne vil opnå, for den kommer til at indgå som en del af indretningen i jeres hjem, akkurat som en almindelig sofa ville have gjort det. Det kan endda være, der er indbyggede opbevaringsløsninger, der gør, at I har mulighed for at have dyne og sengetøj lige ved hånden – eller til opbevaring af andre ting hvis I har den stående i stuen.

Sørg for god komfort

Det er vigtigt, at man sover godt om natten. Specielt hvis det er planen, at sovesofaen skal bruges hver eneste nat, er det virkelig nødvendigt, at du sørger for at få prøvet nogle forskellige sofaer og får mærket efter, hvad det er, der passer til din krop. Nogle bryder sig bedst om en hård seng, der måske former sig let efter kroppen, mens andre sover bedre, hvis de kan synke helt ned i en blød madras. Det kommer helt an på, hvem man er, og der er i udgangspunktet ikke noget facit for, hvad der er rigtigt og forkert.

Hvis det er en sovesofa, der primært skal bruges til gæster en gang imellem, er det ikke sikkert, I har tænkt helt så meget over komforten – så er det måske I virkeligheden vigtigere, at man sidder godt i den, når den har sin sofafunktion, for det bliver måske her, I kommer til at bruge den mere. Det er altid rart at have en sofa, hvor puderne føles godt, hvor ryglænet er højt nok, og hvor der er plads til, at man rigtig kan slænge sig til en god film, uden man føler, man er nødt til at flytte sig rundt for at sidde godt.

Nem og enkel at slå ud

Det nytter ikke noget, hvis man har en sovesofa, der er bøvlet at slå ud. Hvis det er sovesofaen, der fungerer som din primære seng, gider du med garanti ikke at skulle bruge tid og kræfter på hver eneste aften at kæmpe med, at den får sig slået ud til den seng, du gerne vil sove i. Det betyder rigtig meget, at du er villig til at investere i en sovesofa, hvor der er tænkt over løsningerne, så den bare kører frem og tilbage mellem sofa og seng helt simpelt.

Du kan også kigge efter en daybed, som fylder mindre i landskabet end en seng. Her kan du nemt slænge dig og måske få en lur i løbet af eftermiddagen. Det er sjældent, at daybeds fungerer som en god seng, du skal sove i hver eneste nat, men til en overnattende gæst eller en eftermiddagslur er det på ingen måde et problem. Flere daybeds er lavet, så man kan adskille to madrasser, så der på den måde dannes grundlag for, at man har god plads at sove på.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.