Annoncørbetalt indhold

Find den rigtige psykolog i København

PR-foto credit

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Lige meget hvor du er i dit liv, kan du have brug for at snakke med en professionel. Mange forbinder måske en psykolog med noget alvorligt. Du går kun til psykolog, hvis du har et alvorligt problem psykisk, men det er ikke helt rigtig forstået. Selvfølgelig kan psykologer bruges, hvis du har store psykiske problemer, men psykologer er bestemt også til dig, som måske har brug for at se tingene fra et andet synspunkt, eller skabe en balance og overskud i dit liv.


Annonce

Nogle gange har vi bare brug for hjælp til de små ting i hverdagen. Det er heller ikke kun dig som voksen, der kan have gavn af at tale med en psykolog, mange børn kan også få gavn af at åbne op overfor en anden voksen, som ikke er deres forældre eller lærer. Prøv selv at forestille dig, hvis du var et barn på 7 år, som faktisk ikke havde det særlig godt i skolen, men ikke ønskede at gøre dine forældre kede af det eller skabe problemer i skolen ved at række ud efter klasselæreren. I dette tilfælde, ville barnet forhåbentlig have nemmere ved at åbne sig op overfor en fremmed men kompetent fagperson såsom en psykolog.


Derfor er den rigtige psykolog vigtig

Der findes mange forskellige psykologer i Københavnsområdet, og ofte tager vi til psykolog for enten at blive klogere på os selv, eller for at få hjælp til en problemstilling. Lige meget grunden, vil de fleste nok karakterisere et besøg hos en psykolog, som værende privat og til tider sårbart. Derfor er det selvfølgelig vigtigt, at finder en psykolog, som du matcher med og føler dig tryg hos. For ligesom når det gælder kollegaer, venner og bekendte så klikker vi bedre med nogle fremfor andre. Det samme gælder psykologer.Hvor finder jeg min psykolog?

Der er flere muligheder for at finde din psykolog. Du kan søge på Google efter psykologer med speciale i lige præcis din problematik, og derefter kontakte nogle af dem. En anden og måske mere overskuelig måde, er at benytte en hjemmeside, som har samlet psykologer i København, hvor de via nogle få spørgsmål bliver matchet med 3 psykologer, som passer bedst til dig og dét du ønsker hjælp til. Det kan være svært nok i sig selv at række ud efter hjælpen, så når du først har taget det første og måske mest grænseoverskridende skridt, skal resten af processen med at finde psykologer i København være nem og overskuelig.

Denne artikel indeholder sponsoreret indhold

Om Annoncørbetalt indhold

Annoncørbetalt indhold er et annonceformat, der er blevet til i samarbejde mellem Jysk Fynske Mediers kommercielle afdelinger og en annoncør.

Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle medarbejdere er således ikke involveret i nogen faser af udviklingen af det betalte indhold. Lige som annoncørerne ikke har nogen indflydelse på det redaktionelle indhold på Jysk Fynske Mediers nyhedssites.

Når en artikel er markeret med ’annonce’ eller ‘annoncørbetalt indhold’, betyder det, at en annoncør har betalt for artiklen og har haft indflydelse på indholdet i den konkrete artikel.

Annoncørbetalt indhold skal leve op til Jysk Fynske Mediers nyhedssites øvrige stil, tone og den generelle kvalitet, som læserne normalt forventer sig at møde.

Annoncørbetalt indhold vil altid være tydeligt afmærket med ‘Annoncørbetalt indhold’ og annoncørens logo for at gøre det tydeligt for vores læsere, at artiklen er betalt. Desuden vil valg af skrifter, farver og design adskille sig fra Jysk Fynske Mediers uafhængige redaktionelle artikler for at undgå forveksling.