Annonce
112

Flere borgere jagtet af mystisk grå bil: Nu beder politiet om hjælp i sagen

Københavns Politi efterforsker en række sager fra Sydhavnen, hvor en person i en grå bil har chikaneret og forfulgt borgere sent om aftenen. Arkivfoto: Mads Claus Rasmussen
16. september kunne SydhavnenLIV fortælle, at en ung pige i Sydhavnen var blevet jagtet af en mystisk grå bil. Nu viser det sig, at flere har været udsat for grimme oplevelser fra føreren af en bil med lignende signalement.

- Hun slap væk fra ham ved at cykle ned ad nogle små veje. Vores datter er rystet og bange, hun har altid færdes trygt i Sydhavnen, dét er ændret. Det er fuldstændig uacceptabelt at vores unge mennesker ikke kan færdes trygt her i Sydhavnen.

Sådan lød det fra en ung piges mor, efter hendes datter var blevet forfulgt af en mystisk grå personbil ved Wagnersvej i Sydhavnen.

Politiet havde på daværende tidspunkt ikke overblik over flere anmeldelser, men nu viser det sig, at to andre unge mennesker har været udsat for chikane af en grå bil i Sydhavnen.

Annonce

Københavns Politi fortæller, at de ud over den allerede omtalte sag har registreret to andre anmeldelser. Den ene er fra den 14/9, hvor en 17-årig dreng på løbehjul ved 22-tiden anmeldte, at en grå personbil kortvarigt fulgte efter ham i området ved Mozarts Plads.

Den anden er fra dagen efter, 15/9, hvor en 21-årig kvinde anmeldte, at en grå personbil kørte efter hende i området ved Sjælør Station ved 21-tiden. Bilen forsvandt kort efter.

Beder borgerne om hjælp

Vicepolitiinspektør og leder af nærpolitiafdelingen Rasmus Agerskov Schultz fortæller, at politiet gerne hører fra potentielle vidner, der kan have set eller hørt noget:

- Vi er nu ved at undersøge de tre anmeldelser nærmere, og vi hører i den forbindelse meget gerne fra vidner, der kan have set noget, der har relation til sagerne. De kan altid kontakte Din Betjent i Sydhavnen på tlf. 5140 0738 eller vores Servicecenter på tlf. 1-1-4, lyder det fra Rasmus Agerskov Schultz.

Vi er nu ved at undersøge de tre anmeldelser nærmere, og vi hører i den forbindelse meget gerne fra vidner, der kan have set noget, der har relation til sagerne.

Rasmus Agerskov Schultz

Han fortæller desuden, at politiet har skruet op for deres tilstedeværelse efter de tre anmeldelser:

- Vi har pt. modtaget i alt tre anmeldelser, hvor borgere har oplevet at blive forfulgt af en person i grå personbil. Den slags tager vi alvorligt, og vores nærbetjente har skruet op for tilstedeværelsen i de pågældende områder, og de vil også i kommende tid have ekstra fokus på områderne.

Annonce
Debat

Tillykke til Noma og Geranium – men lad os også hylde det lokale shawarma-sted

Det sker

Julen nærmer sig, og Nørrebro Bryghus inviterer: Skillemadinkadu ikke med?

Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
Offentlige midler

Nye beskyldninger: Borgmester brugte kommunens medarbejdere til at reklamere for sit parti

LOTTERI

Lynetteholm: Borgere bliver udtrukket via Danmarks Statistik

ny statue?

Kunster bag kontroversielt forslag om statue med nøgen, gravid ved kirke: Jeg føler, tiden er moden

Gik helt galt

17-årig satte cykel til salg: Kort tid efter bankede politiet på hans dør

Byens Bedste LIV

Michelin-restaurant gentager kæmpe succes: Langer særlige sandwiches ud gennem kældervinduet

København

Cecilie havde tømmermænd: Efterlyste redningsmand på Facebook

Miljø

Længe ventet grønt initiativ: Nu er der strøm på Oslobåden

skattestigninger?

Næsten hver anden borger på Frederiksberg: Skatten skal holdes i ro

PREMIERE

Tivoli Varietéen i Glassalen vender tilbage: Ingen forestillinger bliver ens

Trafik

SF vil lukke 100 gader for gennemkørende trafik

hjemløshed

Hjemløse skal i egen bolig i stedet for på herberger: Socialdemokratiet i København hilser dagens udspil fra regeringen om hjemløshed velkommen

112

Parkeringsfrustrationer når nye højder: Ødelægger flere biler på Helsingborggade

Alarm 112

Person er blevet stukket med kniv til fest

Annonce