Annonce
KV21

Flere smittede har stemt: Du kan være helt tryg

Valgstyrerformand Karina Søndertoft oplever ikke, at folk holder sig væk på grund af corona.  I baggrunden ser du teltet, hvor smittede med Covid-19 kan stemme. Foto Chili Djurhuus

- Vi kan mærke, at folk er mere opmærksomme. De har mundbind på, selvom det ikke er et krav, og de er gode til at holde afstand, og alle spritter deres hænder.
Ordene kommer fra valgstyrerformand på valgstedet, Katrinedals Skole, Karina Søndertoft.

Og selvom der er corona, så oplever Karina Søndertoft, at folk kommer og stemmer.

- Jeg har en klar fornemmelse af, at folk stemmer selvom , der er corona, dog så breder folk deres valgdeltagelse ud på en anden måde end, hvad jeg er vant til siger Karina Søndertoft, der har været valgstyrerformand i mange år.

Annonce

Flere smittede har stemt

Hun forklarer, at folk normalt kommer i klumper, men at de nu kommer over hele dagen og at de er gode til at holde afstand, når der er mange.

Og du kan sagtens stemme, selvom du er smittet med covid-19.

- Vi har et telt, hvor der kun er en medarbejder tilknyttet, og denne er nøje uddannet i at varetage den funktion, fortæller Karina Søndertoft og slår fast, at pågældende ikke kommer ind Katrinedals Skolens valgsted.

Er der folk med covid-19, der har stemt?

- Ja, der har været flere, og hver gang bliver teltet sprittet af efter gældende regler, så man kan være helt tryg ved at komme og stemme, siger Karinas Søndertoft afsluttende.

https://www.facebook.com/VanloseLIV/videos/179278580998554/


-
Annonce