Annonce
Sport

FodboldLIV: Festival for hovedstadens børn

Børn inviteres til en herlig fodboldweekend i august. Foto: F.C. København
FC København står sammen med tre Frederiksberg-klubber bag fodboldfestival den sidste weekend i skolernes sommerferie. KøbenhavnLIV og FrederiksbergLIV er med i samarbejdet.

Drenge og piger mellem fem og ni år kan møde hinanden til en fornøjelig fodboldfestival i slutningen af skolernes sommerferie.

Det er FC København, som står bag i samarbejde med FCK's egen moderklub KB og de to øvrige Frederiksbergklubber FB og FA2000 og med KøbenhavnLIV, som udgiver hovedstadens lokale medier, der er officiel partner på arrangementet.

Det er i weekenden 7.-8. august, at festivalen finder sted for drenge og piger på U7-U10 (årgang 2015-2012) på Frederiksberg i området ved de tre klubber på Jens Jessens Vej.

Annonce

Fair play i fokus

Turneringen har fokus på fair play, og der vil blive givet anerkendelse til spillere, som viser fair play på banen ved at være en god kammerat over for eget hold, modstandere og dommere.


Vi tager det som en opgave at uddanne børn og unge i, hvad der er god skik.

Simon Valentin


- Vi tager det som en opgave at uddanne børn og unge i, hvad der er god skik. Det er det, som fodbold kan. Det er dannelse, fastslår senior event & production manager i F.C. København Simon Valentin, som aldrig glemmer, hvordan Rosenborg-spillere hjalp FCK-angriberen Cesar Santin, som havde krampe, i en kvalifikationskamp til Champions League med over 100 millioner kroner på spil i 2010. Hvis man har værdierne med sig fra barnsben, kan man tage det med hele livet.

Turneringen til august  har fokus på fair play, sjov, fællesskab og leg, og kampene spilles på 5-mandsbaner på kunstbanerne ved Jens Jessens Vej, hvor alle klubberne hører hjemme.

Deltagerne inviteres blandt F.C. Københavns 49 samarbejdsklubber, som ligger overalt i hovedstadsområdet, samt klubberne i DBU København, og prisen er 800 kr. pr. hold. Der er allerede mere end 60 tilmeldte hold på tværs af alle årgange.

Annonce

Fodbold på hoppeborg

F.C. København medbringer en række aktiviteter i den store fanzone, som grænser op til stævnebanerne. Der er rigelig plads til at boltre sig og prøve de mange forlystelser undervejs i weekenden. Her vil der blandt andet være en hoppeborg, som man også kan spille fodbold på.

Simon Valentin understreger, at alle sejl er sat til, for at det fungerer uden for banen.

- Der er 30 mand sat af til, der skal være med til at sørge for, at det bliver en god dag for alle

KB’s restaurant Granen, og Frederiksberg Hallerne tilbyder et bredt sortiment af mad og drikke, som kan nydes i familieområdet med borde og bænke

Læs mere om fodboldfestivalen her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce