Annonce
Samfund

Lynet slog ned i Jonathan og ændrede alt: Nu kan du høre om vejen tilbage til livet

Jonathan Richter blev ramt af et lyn tilbage i 2009 – nu lægger han vejen forbi Sydhavn Sogn for at tale om livet. Pr-foto

Følelserne og tankerne om ikke at lykkes som menneske er et emne, der fylder meget i samfundet – og livet kan, på et splitsekund, tage en uventet drejning, hvor alt kan blive vendt op og ned.

Disse refleksioner vil blandt andet være omdrejningspunktet, når Sydhavn Sogn i sin kommende debatsamtale sætter fokus på dét at være til, og at dét at leve kan være et mål i sig selv. Og det er ikke hvem som helst, der tager del i panelet.

Jonathan Richter ved nemlig bedre end de fleste, hvordan det er at få sit liv ændret på et splitsekund. En sommerdag i 2009 blev nemlig en skæbnedag for den tidligere fodboldspiller, der under en træningskamp på Hvidovre Stadion blev ramt af et lyn. Han lå død i 41 minutter og endte med at miste sit venstre underben – og han så sin professionelle fodboldkarriere forsvinde.

Annonce

- Mentalt lukkede jeg mig inde i det dybeste, sorte hul og kastede nøglen langt væk, siger han i en pressemeddelelse.

Ud over Jonathan Richter vil panelet bestå af jordemoder og traumeterapeut Charlotte Falk, der gennem mange år har hjulpet mennesker, der har gennemgået store omvæltninger i livet.

Sognepræst Helene Ferslev er ordstyrer.

Debatsamtalen afholdes søndag 16. maj fra klokken 14-15 på Kirkeskibet. Debatten bliver livestreamet på Sydhavn Sogns Facebook-side. Den kan du finde her.

Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Forsiden netop nu
BYLIV

Her er forvandlingen af Skolen ved Sundet

Annonce